Τοπικές νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας με πιθανότητα λίγων ασθενών βροχών από το απόγευμα στο Ιόνιο και στο Ανατολικό Αιγαίο, περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και άνοδο της θερμοκρασίας στα ανατολικά, περιμένουμε για σήμερα Σάββατο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 16 βαθμούς Κελσίου στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 19 στην Κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 5 έως 19 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 8 έως 16 – 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα νοτιότερα τμήματα δυτικοί ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις. Σχεδόν μέτριοι δυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο, ενώ στον Κορινθιακό θα επικρατήσει πολύ ενισχυμένο δυτικό ρεύμα με εντάσεις 7 – 8 μπ.

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες και στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 18 – 19 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί.

Λίγες νεφώσεις, με περιορισμένη ορατότητα και κρύο τις πρωινές ώρες, θα έχει η Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 14 – 15 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης