Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε μία σπείρα αποτελούμενη από τρεις Ρομά, που είχε ρημάξει τα αυτοκίνητα στην ευρύτερη περιοχή της Λιβαδειάς και της Θήβας.

Μάλιστα, οι τρεις δράστες φαίνεται να είχαν ιδιαίτερη αδυναμία σε συγκεκριμένο μοντέλο, καθώς είχαν κλέψει 13 ίδια αυτοκίνητα, με τη χρήση αντίγραφων κλειδιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρωί της Τρίτης, όμως, η τύχη τους γύρισε την πλάτη. Οι τρεις δράστες, μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος, μετέβησαν στην περιοχή της Λιβαδειάς, όπου εντόπισαν αυτοκίνητο που ανήκει σε 40χρονο Αλβανό, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του. Αφού παραβίασαν την πόρτα του οδηγού και το έθεσαν σε λειτουργία, τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αστυνομικές δυνάμεις που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, ενήργησαν άμεσα και μετά από ευρεία και συντονισμένη επιχείρηση, κατάφεραν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο με τους τρεις δράστες, στους οποίους πέρασαν χειροπέδες.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά, 8 αντίγραφα κλειδιών αυτοκινήτων και τρία κινητά τηλέφωνα, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητό τους, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε επιπλέον το κλεμμένο αυτοκίνητο, το οποίο αποδόθηκε στον κάτοχό του, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή των δραστών και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς και παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν αύριο, ενώπιον του κ. Ανακριτή Λιβαδειάς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης