Όλες οι τελευταίες εξελίξεις για την ΕΡΤ με ζωντανές συνδέσεις με την αίθουσα σύνταξης των απεργών της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, με τηλεφωνικές παρεμβάσεις καταξιωμένων δημοσιογράφων, αλλά και με καλεσμένους στο στούντιο παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «Ζούγκλα» της Πέμπτης.

Σε ζωντανή σύνδεση από την αίθουσα σύνταξης της ΕΡΤ, η Μάχη Νικολάρα, αλλά και ο Νίκος Γρυλλάκης από το στούντιο της Ζούγκλας εξέφρασαν την άποψη των εργαζομένων της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τηλεφωνικά στην εκπομπή παρενέβη και ο δημοσιογράφος Σεραφείμ Φυντανίδης ο οποίος μίλησε και για την απόφαση της ΕΣΗΕΑ να προχωρήσει σε απεργία, τονίζοντας ότι τα μίντια δεν πρέπει να σωπαίνουν τέτοιες μέρες, αλλά να φωνάζουν. «Όταν υπάρχει θέμα, φωνάζουμε, δεν το βουλώνουμε» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι οι εξελίξεις στην ΕΡΤ επισκίασαν το ναυάγιο με την εξαγορά των ΔΕΠΑ – ΔΕΣΦΑ.

Ο τεχνικός της ΕΡΤ Ν. Μιχαλίτσης μίλησε στη «Ζούγκλα» από την αίθουσα σύνταξης της ΕΡΤ.

Από την αίθουσα σύνταξης της ΕΡΤ παρενέβη στην εκπομπή και ο κ. Καλφαγιάννης, πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ και εκπρόσωπος των εργαζομένων στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, ο οποίος ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με το στέλεχος της Ν.Δ. Φ. Κρανιδιώτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, στην εκπομπή προβλήθηκε και ρεπορτάζ από τις αποκαλύψεις της Ζούγκλας εν έτει 2009 για τις σπατάλες της ΕΡΤ. Χαρακτηριστική περίπτωση είναι ένα ντοκιμαντέρ για τον Διονύσιο Σολωμό, το οποίο αν και δεν παραδόθηκε ποτέ ολοκληρωμένο, κόστισε στο ελληνικό Δημόσιο σχεδόν δύο εκατ. ευρώ! Τα τιμολόγια ήταν εικονικά, ωστόσο η διοίκηση δεν προχώρησε ποτέ στον απαιτούμενο έλεγχο, γιατί όπως ισχυρίστηκε τα παραστατικά απλά… χάθηκαν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης