Την επιθυμία της για συνεργασία και συναίνεση με όλους τους φορείς της περιοχής της Φλώρινας, για την επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής, εκφράζει, με ανακοίνωσή της, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με αφορμή τον χθεσινό αποκλεισμό της γραμμής του Αμυνταίου.

Η εταιρεία αναφέρει πως ήταν ακατανόητος ο αποκλεισμός, την ώρα που καταβάλλεται προσπάθεια για την επαναλειτουργία της επιβατικής γραμμής με στόχο να καταστεί οικονομικά βιώσιμη.
«Η εταιρεία έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις στους αρμόδιους τοπικούς φορείς για το πώς θα γίνουν βιώσιμα τα δρομολόγια Φλώρινας Αμυνταίου και Έδεσσας – Θεσσαλονίκης και αναμένει την ουσιαστική σύμπραξη του Δήμου για την επαναλειτουργία της γραμμής» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αφορμή, εξάλλου, όσα δήλωσε ο δήμαρχος Αμυνταίου Μάκης Ιωσηφίδης για πρόσφατη επικοινωνία του με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η τελευταία επισημαίνει: «Εδώ και ένα μήνα, ο Δήμαρχος Αμυνταίου δεν έχει επικοινωνήσει με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ παρόλο που η εταιρεία έχει στείλει εγγράφως τις προτάσεις της και έχει εκφραστεί με θετική πρόθεση για την επαναλειτουργία της επιβατικής γραμμής».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης