Με γραπτή δήλωσή της η Βασιλική Θάνου επιχειρεί να απαντήσει στην απόφαση του επικεφαλής της οικονομικής εισαγγελίας, Χρήστου Μπαρδάκη, να ανασυρθεί από το αρχείο η δικογραφία που είχε σχηματιστεί μετά από μήνυση του Ανδρέα Βγενόπουλου, εναντίον της και άλλων προσώπων.

Ολόκληρη η δήλωση: 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Επαναλαμβάνω ότι ουδεμία ανάμειξη ή γνώση είχα, για όσα ακούγονται στη συνομιλία μεταξύ του Βγενόπουλου και της Δ.Μ, ως δήθεν αγγελιοφόρου μου. Αυτό, άλλωστε, θα αποδειχθεί και πάλι, αφού ο οικονομικός εισαγγελέας αποφάσισε την ανάσυρση της υπόθεσης, βασιζόμενος αποκλειστικά σε μία προφανώς προσχεδιασμένη από τον Βγενόπουλο συνομιλία, που ο ίδιος την κατέγραφε, χωρίς, όμως ο ίδιος να την επικαλεσθεί, κατά την έρευνα της μήνυσης του, διότι εγνώριζε ότι δεν αποδεικνύει κάτι, δεδομένου ότι ακούγονται ακριβώς τα ίδια περιστατικά τα οποία καταγγέλλει και στη μήνυση του.

Κατ’ αποτέλεσμα, η πρόεδρος του Αρείου Πάγου, που αγωνίσθηκε κατά της διαφθοράς παρουσιάζεται ως ελεγχόμενη, από κάποιους, που υιοθετούν πρόθυμα κατασκευασμένα στοιχεία, που εμφανίζονται, μάλιστα με τρόπο ύποπτο και μετά από 6 χρόνια, ως επικοινωνιακό πυροτέχνημα, και οι διεφθαρμένοι παρουσιάζονται ως θύματα εκβιασμού»  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης