Εκστρατεία για τη συμπεριφορά των νεαρών Άγγλων τουριστών που επισκέπτονται τη χώρα μας ξεκινά η Βρετανική Πρεσβεία, η οποία θα προχωρήσει τους επόμενους μήνες σε σειρά ενεργειών, ενώ προχθές προκάλεσε συνάντηση με τη συμμετοχή (και) των αστυνομικών διευθύνσεων Κέρκυρας και Ζακύνθου.

Η ημερίδα που πραγματοποιήθηκε με θέμα το «βρετανικό νεανικό τουρισμό» έχει ως στόχο να τέλος στα έκτροπα και την ασυδοσία των νεαρών τουριστών της Μ. Βρετανίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εργασίες της ημερίδας πραγματοποιήθηκαν παρουσία φορέων και εκπροσώπων των τοπικών αυτοδιοικήσεων και αστυνομικών σε περιοχές αυξημένου τουριστικού βρετανικού ενδιαφέροντος, καθώς και Βρετανών τουριστικών πρακτόρων.

Μέρος των εργασιών της ημερίδας απασχόλησε η ασφάλεια και η αστυνόμευση των τουριστικών περιοχών που συγκεντρώνονται βρετανοί παραθεριστές, με σκοπό την καλύτερη συνεργασία των αρμόδιων υπηρεσιών για την προσεχή θερινή περίοδο.

Την Αστυνομία Κέρκυρας εκπροσώπησε ο αστυνομικός υποδιευθυντής Γεώργιος Αγάθος ενώ τη Ζάκυνθο ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Δημήτριος Αγγελούδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: corfupress.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης