Είναι γνωστό ότι ο άτυχος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος υπήρξε δικηγόρος του Γιάννη Κουρτάκη σε μια σειρά από υποθέσεις του πρόσφατου παρελθόντος. Ωστόσο ως πρώην εντολέας του ο κύριος Κουρτάκης θα έπρεπε πρώτος αυτός να γνωρίζει ότι τον αντικατέστησε. Ο αντικαταστάτης του είναι ο Αλέξης Κούγιας.

Για του λόγου το αληθές την περασμένη Τρίτη και ενώ αναμενόταν η εκδίκαση συγκεκριμένης υπόθεσης, ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, απευθύνθηκε σε γνωστό δικηγορικό γραφείο για να πληροφορηθεί ποιος δικηγόρος θα παραστεί και ποιος θα δικάσει. Κατά τη διάρκεια αυτής της επαφής ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος εξέφρασε την πικρία του ανακαλύπτοντας πως ο δικηγόρος που θα δίκαζε ήταν ο Αλέξης Κούγιας, μετά από απόφαση βεβαίως του Γιάννη Κουρτάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επειδή οι στιγμές είναι πολύ δύσκολες και η εκτέλεση αυτού του ανθρώπου νωπή, ο κύριος Γιάννης Κουρτάκης θα έπρεπε να ήταν πολύ προσεκτικός στους τίτλους που επιλέγει για να «πουλήσει» την παρελθοντική επαγγελματική σχέση του με τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο.

Ο τίτλος που επέλεξε για το πρωτοσέλιδό του στην ιστοσελίδα του Παραπολιτικά δεν είναι μόνο ατυχής και αποπροσανατολιστικός. Είναι και ιερόσυλος λόγω των περιστάσεων. Φαίνεται ότι ορισμένοι άνθρωποι δεν έχουν όρια. Αμετροεπής όπως πάντα ο κύριος Κουρτάκης ξεπέρασε και τον ίδιο του τον εαυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης