Ρεπορτάζ: Νίκος Τσιαμτσίκας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τις πόρτες θεόκλειστες και παρουσία συνολικά τεσσάρων διμοιριών των ΜΑΤ έγιναν τα εγκαίνια των δύο νέων σταθμών του μετρό, στον Άγιο Νικόλαο στο Περιστέρι και στην Παναγή Τσαλδάρη και Θηβών στην Ανθούπολη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπό τον φόβο επεισοδίων από εργαζομένους του μετρό που έκαναν την εμφάνισή τους στον σταθμό Περιστέρι στον Άγιο Νικόλαο, ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης εγκαινίασε… μόνος του τους δύο σταθμούς, περιστοιχισμένος μονάχα από μεγαλοστελέχη της επιχείρησης και δημοσιογράφους.

Την απογοήτευσή τους για το γεγονός εξέφρασαν οι κάτοικοι της περιοχής που θα εξυπηρετούνται από το πολύ καλό αυτό έργο, όπως δήλωσαν οι ίδιοι.

Οι δύο νέοι σταθμοί θα τεθούν σε λειτουργία το πρωί του Σαββάτου και αναμένεται να εξυπηρετούν περίπου 75.000 επιβάτες την ημέρα.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι δεν υπήρξε καμία μέριμνα για τη δημιουργία πάρκινγκ, καθώς, όπως ισχυρίστηκαν στελέχη του μετρό, οι επιβάτες της ευρύτερης περιοχής θα εξυπηρετούνται από γραμμές λεωφορείων που θα έχουν τέρμα τον σταθμό της Ανθούπολης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης