«Έστειλα το παιδί μου στη Γαλλία, απλώς διότι ήθελα ό,τι καλύτερο για την κόρη μου», είπε μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στον ΑΝΤ1, ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν, ο οποίος είχε δηλώσει την εξαφάνιση της μικρούλας στις 23 Δεκεμβρίου, ενώ ο ίδιος είχε συμβάλει στη διαφυγή της μικρής στη Γαλλία, με το διαβατήριο της εξαδέλφης της, η οποία της μοιάζει εμφανισιακά.

Όπως είπε ο πατέρας της, ο οποίος στερείται ταξιδιωτικών εγγράφων και στον οποίο μετά από την πολύωρη απολογία του την Παρασκευή, ο ανακριτής – για να τον αφήσει ελεύθερο- επέβαλλε τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. «Θα ήθελα να πάω στη Γαλλία για να δω την Βαλεντίν, καθώς εκείνη δεν έχει διαβατήριο για να επιστρέψει στην Ελλάδα. Μου λείπει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Απολογούμαι σε όλους για το λάθος που έκανα, λυπάμαι πολύ. Δεν ήθελα να προκαλέσω κακό σε κανέναν», σημείωσε ο πατέρας της Βαλεντίν.

Ο συνήγορος του, Β. Νούλεζας αναφέρθηκε στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της υπόθεσης, λέγοντας ότι και η Δικαιοσύνη έδειξε το ανθρώπινο πρόσωπο της, ακριβώς επειδή αντιλήφθηκε ότι δεν υπήρχε βλαπτική πρόθεση για την μικρή, ενώ επανέλαβε ότι προέχει όλων να πιστοποιηθεί η συγγενική σχέση του κοριτσιού με τον πελάτη του, προς αποφυγήν κάθε παρεξήγησης.

Μάλιστα, μετέφερε την συνομιλία που είχε η μικρή με τον πατέρα, λέγοντας ότι ενδιαφέρθηκε για εκείνον και έλεγε ότι τον αγαπούσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης