Τραγωδία στο Ίλιον: "Το παιδάκι έσβησε από ασφυξία"

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2019, 14:32
Τραγωδία στο Ίλιον: "Το παιδάκι έσβησε από ασφυξία"

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Σε ασφυξία οφείλεται ο θάνατος του 2,5 ετών παιδιού που έχασε τη ζωή του στο σπίτι του στο Ίλιον τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν εγκλωβίστηκε στον αποθηκευτικό χώρο ενός κρεβατιού, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νίκο Καλογριά.

Ο κ. Καλογριάς, μιλώντας στο zougla.gr, σημείωσε πως από την εξέταση εντοπίστηκαν μακροσκοπικά ευρήματα ασφυκτικού μηχανισμού θανάτου, προσθέτοντας πως δεν βρέθηκαν κάποιες άλλες θανατηφόρες κακώσεις.

Ακούστε τι δήλωσε ο κ. Καλογριάς στο zougla.gr

 

Την ίδια ώρα από το Τμήμα Ασφάλειας Ιλίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια σε βάρος των γονέων με εντολή του αρμόδιου εισαγγελέα, η οποία και του εστάλη προκειμένου να αποφασίσει για την πορεία της υπόθεσης. Επίσης, με εντολή εισαγγελέα διενεργήθηκε έρευνα στο σπίτι που έμενε το παιδί.

Υπενθυμίζεται ότι το παιδάκι μπήκε το βράδυ της Κυριακής στον αποθηκευτικό χώρο του κρεβατιού, χωρίς να το αντιληφθούν οι γονείς. Στις 05.00 το πρωί της Δευτέρας, οπότε και ξύπνησε η μητέρα, δεν είδε το παιδί, το αναζήτησε, αλλά όταν το βρήκε, ήταν αργά. Αμέσως μεταφέρθηκε σε κλινική, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2019, 15:16