Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είχε πριν από λίγο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για την υπόθεση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, σε δηλώσεις που έκανε έξω από το Μέγαρο Μαξίμου όπου έγινε η συνάντηση, αποκάλυψε ότι, ο πρωθυπουργός του ζήτησε να εξιχνιαστεί τη εγκληματική ενέργεια ενώ ο ίδιος χαρακτήρισε το έγκλημα ειδεχθές. «Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ είναι έγκλημα ειδεχθές. Η δημοσιογραφική ιδιότητα του θύματος προσδίδει ιδιαίτερο βάρος στην υπόθεση. Μόλις συναντήθηκα και ενημέρωσα τον πρωθυπουργό. Με ρητή εντολή του, οι έρευνες θα επισπευσθούν στο μέγιστο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Η Ελλάδα έχει, με κάθε στατιστική, πολύ μικρό αριθμό ανθρωποκτονιών στην Ευρώπη. Είναι ασφαλής και ήσυχη χώρα. Η Ελληνική πολιτεία λειτουργεί με μέγιστο σεβασμό στην ελευθεροτυπία και την προστασία των δικαιωμάτων. Η Ελληνική Αστυνομία θα εργαστεί με τη μέγιστη επιμέλεια, όπως κάνει πάντα, για να βρει τους ενόχους και να τους παραδώσει στην ελληνική δικαιοσύνη για να επιληφθεί», είπε ο ίδιος και εξέφρασε τα συλληπητήριά του στην οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης