Άγριο έγκλημα με θύμα έναν 60χρονο υπήκοο Γκάνας σημειώθηκε χθες το βράδυ στη Ρόδο.
 
O 60χρονος βρέθηκε νεκρός στις 11.30 το βράδυ στην είσοδο αποθήκης επιχείρησης επισκευής σκαφών στο Κορακόνερο. Στον λαιμό του είχε τυλιγμένο ένα σεντόνι, ήταν δεμένος, φιμωμένος, ενώ το σώμα του έφερε πολλαπλά χτυπήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δράστες ή ο δράστης προσπάθησαν ανεπιτυχώς να αφαιρέσουν δύο χρηματοκιβώτια από γραφείο της επιχείρησης.

Όπως αναφέρει η dimokratiki.gr, ο άτυχος 60χρονος εργαζόταν ως φύλακας στην επιχείρηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιθανολογείται ότι ο δράστης ή οι δράστες τού πέρασαν το σεντόνι στον λαιμό απειλώντας τον ότι θα τον σκοτώσουνΣτις 11.00 χθες το βράδυ ο έτερος φύλακας της επιχείρησης, υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος επρόκειτο να αναλάβει βάρδια, προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του τηλεφωνικά, ωστόσο δεν απαντούσε, όπως δηλώνει. Έτσι, επικοινώνησε με έναν άντρα από την επιχείρηση και όταν μετέβησαν εκεί βρήκαν τον άτυχο άνδρα νεκρό.

Πιθανολογείται ότι ο δράστης ή οι δράστες τού πέρασαν το σεντόνι στον λαιμό απειλώντας τον ότι θα τον σκοτώσουν, για να τους υποδείξει τα χρηματοκιβώτια ή τυχόν άλλα αντικείμενα αξίας.

Να σημειωθεί ότι ο 60χρονος αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα και δεν αποκλείεται να υπέκυψε από το έντονο στρες.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται προανάκριση για την ανεύρεση του δράστη ή των δραστών, ενώ στο σημείο έχει σπεύσει ιατροδικαστής.

Σήμερα αναμένεται από την Αθήνα κλιμάκιο εγκληματολογικών ερευνών για την εξερεύνηση του χώρου και τη συλλογή στοιχείων, αποτυπωμάτων και DNA.

Διαβάστε επίσης:

Έπιασαν τον δολοφόνο του “διαβόλου”

Άγριο έγκλημα στην Κύπρο

Άγριο έγκλημα στη Βοιωτία – Βρέθηκε δολοφονημένος με τραύματα στο κεφάλι

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης