Ο δικηγόρος της 73χρονης ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ, Χρήστος Νάστος, η οποία αφέθηκε ελεύθερη από τον εισαγγελέα χωρίς περιοριστικούς όρους, μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Star.

«O χειριστής είναι ένας πολύπειρος εργαζόμενος εδώ και επτά χρόνια και γνωρίζει άριστα τον χειρισμό όλου του μηχανολογικού εξοπλισμού των ψυχαγωγικών μηχανημάτων» επισήμανε ο δικηγόρος και πρόσθεσε ότι:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το μηχάνημα έχει κατασκευαστεί στην Ιταλία προ δεκαετίας και πληροί τις προδιαγραφές που ορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Έχουν γίνει όλες οι συντηρήσεις που προβλέπει ο κατασκευαστής».

Χαρακτήρισε τραγικό γεγονός τον θάνατο του κοριτσιού και ερωτηθείς για τον τραυματισμό 9χρονης από το ίδιο παιχνίδι, το 2009, ο δικηγόρος τόνισε ότι είναι πελάτισσά του την τελευταία 5ετία.

Η 73χρονη ιδιοκτήτρια δραστηριοποιείται στον χώρο τα τελευταία 55 χρόνια, λέει ο δικηγόρος της χαρακτηρίζοντάς την «βασίλισσα» του λούνα παρκ, τονίζοντας ότι ο εξοπλισμός της είναι κάποιων εκατομμυρίων ευρώ καθώς και ότι ο κύκλος εργασιών της αντιστοιχεί στο 90% του χώρου σε πανελλαδικό επίπεδο. «Δεν έχει την παραμικρή ευθύνη για το περιστατικό» κατέληξε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης