Παράσταση διαμαρτυρίας στον διοικητή των Νοσοκομείων Λασιθίου, Μανώλη Μακρονικολάκη, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τετάρτης η Ανοιχτή Επιτροπή Αγώνα Ιεράπετρας, καθώς, όπως διαπιστώνεται, όχι μόνο δεν δίνονται λύσεις στις συνεχιζόμενες μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό και την ανεπαρκή χρηματοδότηση, αλλά στην ουσία εντείνονται και παγιώνονται τα προβλήματα στη λειτουργία του Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Όπως υποστηρίζουν τα μέλη της Επιτροπής, πρόσφατο κρούσμα αποτελεί η «πρόταση» του Διοικητή, να εφημερεύουν οι κλινικές του Νοσοκομείου Ιεράπετρας το πολύ μέχρι 15 ημέρες τον μήνα, ώστε τις υπόλοιπες να στηριχτεί η λειτουργία του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, το οποίο αντιμετωπίζει και αυτό μεγάλα προβλήματα στη λειτουργία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Μακρονικολάκης δήλωσε ότι βασικός στόχος είναι να περιοριστούν κατά το δυνατόν οι μετακινήσεις ασθενών στα νοσοκομεία του νομού και βασικό μέλημα θα είναι να μην χρειαστεί κανένας ασθενής να πάει σε νοσοκομείο του Ηρακλείου. Σχετικά με το Νοσοκομείο Ιεράπετρας είπε ότι η διαδικασία με το θέμα του Παθολόγου θα ολοκληρωθεί σε σχεδόν έναν μήνα.

Πηγή: cretalive.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης