Ιερόσυλοι «χτύπησαν» εκκλησία στην Καβάλα

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014, 08:29
Ιερόσυλοι «χτύπησαν» εκκλησία στην Καβάλα
Οι άνδρες περίμεναν στο αυτοκίνητο και η γυναίκα έκανε τη «δουλειά»! Αυτοί ήταν οι ρόλοι των τριών αλλοδαπών που έβαλαν στο μάτι το παγκάρι εκκλησίας στην κοινότητα Νικήσιανη Καβάλας, αλλά δεν κατάφεραν να αρπάξουν το περιεχόμενό του γιατί τους αντιλήφθηκαν οι περίοικοι.

Η 55χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Βουλγαρίας, είχε διαρρήξει το παγκάρι, αλλά δεν πρόλαβε να αρπάξει τα κέρματα από μέσα όταν τη φώναξαν οι δυο ομοεθνείς της, ηλικίας 56 και 43 χρόνων, που φύλαγαν «τσίλιες» μέσα σε Ι.Χ. Βγαίνοντας από την εκκλησία η γυναίκα έπεσε στα χέρια ανδρών του αστυνομικού τμήματος Ελευθερούπολης που είχαν φτάσει στο σημείο, ενώ οι συνεργοί της που την άφησαν και έφυγαν εντοπίστηκαν λίγη ώρα αργότερα και συνελήφθησαν στους Αντιφιλίππους Καβάλας.

Σε βάρος των τριών αλλοδαπών σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής και παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας. Όπως έγινε γνωστό, ο 56χρονος έχει συλληφθεί στο παρελθόν για μεταφορά μεταναστών χωρίς τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Πηγή: seleo.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014, 08:36