Από το κακό στο χειρότερο πάει η κατάσταση στο ΙΚΑ Ηρακλείου. Η αλλαγή στο καθεστώς των τηλεφωνικών ραντεβού έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στον κόσμο.

Οι ασφαλισμένοι που δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στο χαράτσι των 2 ευρώ για να κλείσουν ένα τηλεφωνικό ραντεβού με γιατρό του ΕΟΠΥΥ, στήνονται στην ουρά και προσπαθούν με τον τρόπο αυτό να κλείσουν το πολυπόθητο ραντεβού. Η τακτική αυτή έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργείται καθημερινά μια τεράστια ουρά ασφαλισμένων που περιμένουν υπομονετικά τον ένα και μοναδικό υπάλληλο που υπάρχει στον γκισέ για να τους εξυπηρετήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χαρακτηριστική είναι η εικόνα από το κεντρικό κατάστημα του ΙΚΑ στον Εσταυρωμένο Ηρακλείου Κρήτης σήμερα στις 8:30 το πρωί όπου περισσότεροι από 30 άνθρωποι περίμεναν τη σειρά τους, ενώ ένας υπάλληλος μπροστά σε έναν υπολογιστή προσπαθούσε να κλείσει τα ραντεβού.

Το πρόβλημα αυτό, με τα τηλεφωνικά ραντεβού, που ξεπούλησε ο ΕΟΠΥΥ σε ιδιώτες δεν είναι το μοναδικό. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έτσι κι αλλιώς σε καθημερινή βάση δεν υπάρχει παραπάνω από ένας υπάλληλος στο πόστο αυτό, οπότε η ταλαιπωρία του κόσμου είναι καθημερινή.

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης