Ενημερωτικό κιόσκι στην πλατεία της Μητροπόλεως στην είσοδο του ενετικού λιβανιού των Χανίων, έθεσε από σήμερα σε λειτουργία ο δήμος Χανίων.

Από το ειδικό περίπτερο (κιόσκι) δίνονται ενημερωτικό υλικό και πληροφορίες στους Έλληνες και ξένους επισκέπτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το χώρο επισκέφθηκε σήμερα ο δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, που εξέφρασε την ικανοποίησή του από τη μέχρι και σήμερα τουριστική κίνηση στα Χανιά.

«Είμαστε στο μέσο της τουριστικής περιόδου. Τα μέχρι σήμερα στοιχεία για την τουριστική κίνηση είναι ενθαρρυντικά. Η επιτυχής πορεία των επισκέψεων με πλοία κρουαζιέρας, σε συνδυασμό με τις αυξημένες αφίξεις στο αεροδρόμιο και το λιμάνι Χανίων, μας κάνουν να είμαστε αισιόδοξοι», τόνισε.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σήμερα κατέπλευσε στη Σούδα ένα ακόμα κρουαζιερόπλοιο με περίπου 4.000 επιβαίνοντες, ενώ τις προσεχείς ημέρες αναμένονται με πλοία κρουαζιέρας στα Χανιά περίπου 16.000 επισκέπτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, ο δήμαρχος τόνισε ότι για να διατηρηθεί η καλή εικόνα των Χανίων χρειάζεται συνεχής προσπάθεια.

«Καλώ τους δημότες να συνεργαστούν με το Δήμο. Τους καταστηματάρχες, να είναι προσεκτικοί, να αποφύγουν ειδικά στο παλιό λιμάνι την άγρα πελατών, είναι κάτι που σημειώνουν οι τουρίστες κρουαζιέρας στα ερωτηματολόγια που τους δίνομε», δήλωσε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης