«Το χαρίζω στην ομάδα αγάπης, εσύ αγόρασε το με όσα χρήματα μπορείς», δεν είναι μόνο ένα σλόγκαν με σκοπό να προσφέρει!! Είναι η νέα Ομάδα που δημιουργήθηκε από την Γεωργία Πάσσου, σε μία ακόμη προσπάθεια να βοηθήσει ουσιαστικά και στην πράξη εκείνους που το έχουν πραγματική ανάγκη.

Και θέλω να ξέρετε – επειδή καθημερινά μιλάω με πολύ κόσμο- δεν είναι καθόλου λίγοι. Το αντίθετο!! Είναι πολύ οι συνάνθρωποί μας που δεν έχουν τα προς το ζειν.  Είναι πολύ οι γονείς που δεν έχουν να ταΐσουν τα παιδιά τους. Είναι πολλές οι οικογένειες που δεν τους φθάνουν τα χρήματα να πληρώσουν τους λογαριασμούς. Είναι πολλοί εκείνοι που μας έχουν ανάγκη αλλά ποτέ δε θα το πουν… Είτε από υπερηφάνεια είτε από ντροπή…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκεί όμως είναι που πρέπει να δίνουμε το παρόν. Σε εκείνους που το έχουν ανάγκη. Σε κείνους που μας χρειάζονται και που αύριο ανετότατα μπορεί να βρεθούμε κι εμείς στη θέση τους. Γιατί τίποτα στη ζωή αυτή δεν είναι δεδομένο..

Η Γεωργία Πάσσου, με τη δημιουργία της ομάδας στο Facebook «Το χαρίζω στην ομάδα αγάπης, εσύ αγόρασε το με όσα χρήματα μπορείς», ενώνει όλους εμάς. Μπορεί η ενέργεια να ξεκινά από την Πάρο, η ομάδα όμως καθημερινά διευρύνεται και απλώνει το χέρι της σε όλες τις Κυκλάδες αλλά και σε ολόκληρη τη Χώρα μας.

Αυτή τη στιγμή που διαβάζετε το άρθρο αυτό, μεταξύ άλλων υπάρχει μία οικογένεια στην Πάρο μας που έχει μεγάλο πρόβλημα και που η ανάγκη για να βοηθηθεί είναι επείγουσα κι έκτακτη!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η οικογένεια έχει ένα παιδί με πρόβλημα υγείας και πρέπει να νοσηλευτεί και να φύγει άμεσα από το νησί. Οι γονείς δεν έχουν χρήματα και πρέπει να έχουν μαζί τους τουλάχιστον 2.000€ για αυτό που πρέπει να γίνει στο παιδί.

Δεν δέχονται καμία βοήθεια χρηματική για να μη στοχοποιηθούν στο νησί τόσο οι ίδιοι όσο και τα παιδιά τους και αποφάσισαν τα πουλήσουν όλα τους τα κοσμήματα για να μαζέψουν ότι μπορούν και να το δώσουν για να γίνει καλά το παιδί τους .

Η Γεωργία Πάσσου που μιλάει μαζί τους, σημειώνει χαρακτηριστικά: «Η ιδέα να δημιουργήσουμε αυτήν την Ομάδα ήταν για να μη μπει η συγκεκριμένη οικογένεια να πουλήσει όλα της τα υπάρχοντα!!! Όλοι μαζί μπορούμε!!!! Με πήρε τηλέφωνο μια πολύ καλή μου φίλη να με ρωτήσει εάν μπορώ να πουλήσω όλα τα υπάρχοντα μιας οικογένειας που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα. Την ρώτησα τι εννοεί, τι πρόβλημα υπάρχει και τι θέλουν να πουλήσουν. Με το ζόρι έμαθα για πια οικογένεια πρόκειται, γιατί ντρέπονται και δεν θέλουν να μάθουν εδώ στο νησί τίποτα για τα ζόρια και τις δυσκολίες που περνάνε. Θέλουν λοιπόν να πουλήσουν τα πάντα που έχουν στο σπίτι τους, ακόμα και τα ρούχα τους και τα παπούτσια τους. Θέλουν να δώσουν ακόμα και τα κρεβάτια που κοιμούνται, τους βαφτιστικούς σταυρούς των παιδιών, τις βέρες τους, τις καρέκλες και το τραπέζι που κάθονται. Το μόνο που θα κρατήσουν είναι το ψυγείο και την κουζίνα τους. Η αλήθεια είναι ότι ο λόγος είναι πολύ σοβαρός, αλλά εμένα δεν μου πάει η καρδιά να το κάνω αυτό. Πραγματικά είναι από τις λίγες φορές που δεν ξέρω τι να κάνω και πως να χειριστώ αυτή την κατάσταση. Προτιμώ να πουλήσω τα δικά μου πράγματα, παρά τα δικά τους. Δεν μου πάει η καρδιά να ανεβάζω κάθε μέρα και να βγάζω για ξεπούλημα όλα τους τα υπάρχοντα. Δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος, η οικογένεια με το ένα παιδί τους που πρέπει να νοσηλευτεί πρέπει φύγουν άμεσα από το νησί και πρέπει να έχουν μαζί τους τουλάχιστον 2000€ για αυτό που πρέπει να γίνει στο παιδί. Δεν δέχονται καμία βοήθεια χρηματική για να μη στοχοποιηθούν στο νησί τόσο οι ίδιοι όσο και τα παιδιά τους. Έχουν λοιπόν κάποια κοσμήματα τα οποία θα μου τα φέρουν αύριο να τα πάω σε κάποιον άνθρωπο να τα εκτιμήσει για να μάθουμε την άξια του κάθε κοσμήματος. Επειδή όμως όσοι αγοράζουν κοσμήματα ,αγοράζουν μόνο το βάρος του χρυσού και όχι το σχέδιο τις πέτρες κλπ η τιμή που θα πιάσουν θα είναι πολύ χαμηλή. Όσοι λοιπόν θέλετε να βοηθήσετε την οικογένεια μπορείτε να αγοράσετε κάποιο από αυτά τα κοσμήματα που έχουν να δώσουν. Έχουν 3 σταυρούς βαφτιστικούς με τις αλυσίδες τους, ένα ζευγάρι βέρες, 2 ζευγάρια σκουλαρίκια, μια ανδρική καδένα και 2 ταυτότητες. Θα τα έχω από αύριο στο γραφείο μου, θα έχω μάθει και τις τιμές. Είπα ότι θα το αποφύγουμε αυτό, αλλά δυστυχώς…»

Ελάτε όλοι μαζί να βοηθήσουμε αυτή την οικογένεια που μας έχει ανάγκη. Από ένα ευρώ να δώσει ο καθένας μας τα χρήματα θα φθάσουν και θα περισσέψουν!!

Πηγή: cycladeslive.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης