Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε χθες στους Αγίους Θεοδώρους της Παλαιόχωρας Χανίων, όταν ένας 85χρονος πατέρας άνοιξε πυρ, τραυματίζοντας θανάσιμα τον 55χρονο γιο του.

Όπως είχε γράψει το cretapost, όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, όταν ο 55χρονος αποφάσισε να επισκεφτεί τον πατέρα του που δεν είχε ακούσει νέα του για δύο μέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος χτύπησε την πόρτα, ο πατέρας δεν τον άκουσε – ο οποίος είχε προβλήματα ακοής – και έτσι πήγε να μπει από το παράθυρο.

Ο 85χρονος, πιστεύοντας ότι είναι κλέφτης, άνοιξε πυρ εναντίον του γιού του, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Όταν ο πατέρας διαπίστωσε πως ήταν ο γιος του, «ταμπουρώθηκε» μέσα στο σπίτι, ενώ στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις, ανάμεσά τους ειδικό κλιμάκιο διαπραγματευτών από το Ηράκλειο, ο αστυνομικός διευθυντής των Χανίων, αλλά και ο περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κατάσταση μάλιστα ξέφυγε λίγο μετά τις 11 το βράδυ, όταν ο 85χρονος σε κατάσταση «σοκ» άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως, αρνούμενος και πάλι την είσοδο των αρχών στο σπίτι.

Τελικά, στις 2.30 τα ξημερώματα, το τμήμα Ειδικών Αποστολών κατάφερε κι έκανε «έφοδο» στο σπίτι ακινητοποιώντας τον πατέρα, ο οποίος βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Μάλιστα, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Την ίδια ώρα, οι διασώστες παρέλαβαν το άψυχο σώμα του 55χρονου, μεταφέροντάς το στο νοσοκομείο για νεκροψία – νεκροτομή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης