Για συσσωρευμένα προβλήματα στη λειτουργία του Νοσοκομείου Μεσολογγίου κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Αναγνωστόπουλος.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή, από την Πέμπτη δεν υπάρχουν συνεργεία καθαριότητας, επειδή δεν έχει ανανεωθεί η σύμβαση με την εταιρία, ενώ «παγωμένες» είναι και οι προμήθειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ολόκληρη η επιστολή του κου Αναγνωστόπουλου έχει ως εξής:

«Με αγανάκτηση πληροφορήθηκα ότι από σήμερα Πέμπτη 8/4 στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου δεν υπάρχουν τα συνεργεία καθαριότητας γιατί δεν έχει ανανεωθεί η σύμβαση με την εταιρεία, λόγω του διοικητικού κενού.

Ταυτόχρονα, λόγω αυτού του κενού έχουν παγώσει οι προμήθειες του Νοσοκομείου και έτσι, σήμερα στα εξωτερικά ιατρεία δεν υπήρχε βασικό ιατρικό υλικό, όπως πχ. σύριγγες!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι σε συνάρτηση με τα προβλήματα που υπάρχουν στην κάλυψη εφημεριών σε κρίσιμες ειδικότητες κυριολεκτικά η λειτουργία του Νοσοκομείου είναι στο ΚΟΚΚΙΝΟ, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Πρέπει άμεσα να επιληφθεί των ζητημάτων ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ και ταυτόχρονα να επισπευστούν από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, οι διαδικασίες για την άμεση εγκατάσταση της νέας διοίκησης.

Τέλος σε καμία των περιπτώσεων δεν θέλω να πιστέψω ότι έχουν βάση σενάρια που κυκλοφορούν στους διαδρόμους του νοσοκομείου αλλά και σε δημοσιογραφικά γραφεία και τα οποία κάνουν λόγο για κυβερνητική πρόθεση μετατροπής του νοσοκομείου, σε Κέντρο Υγείας αστικού τύπου, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα…»

Πηγή: messolonghinews.blogspot.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης