Οι αθλητικές εγκαταστάσεις σε ένα νησί δεν είναι μόνο απλά για να υπάρχουν και να τις… θαυμάζουμε απ’ έξω, αλλά και για να είναι χρηστικές, να συντηρούνται, να καθαρίζονται και ενίοτε να αναδεικνύονται, όταν μάλιστα υπάρχουν και φιλοξενούμενοι στους οποίους ευελπιστούμε να αποκομίσουν και μια καλή εικόνα για την Κεφαλονιά.

Διότι την Κυριακή 8 Ιουνίου το κολυμβητήριο Αργοστολίου άνοιξε για να φιλοξενήσει την διασυλλογική ημερίδα του ΝΟΑ και της ΑΓΕΖ Ζακύνθου, εντούτοις η κατάστασή του ήταν αποκαρδιωτική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα βρώμικο και παραμελημένο κολυμβητήριο αντίκρισαν όσοι γονείς έφεραν τα παιδιά τους να κολυμπήσουν στους αγώνες.

Ένα κολυμβητήριο, που στην είσοδό του υπήρχαν ακόμα και … κουτσουλιές από πουλιά, μεγάλες γλάστρες που είχαν μετατραπεί σε κάδους απορριμμάτων και μαζί με τα λουλούδια που είχαν ξεραθεί, είχαν για παρέα πεταμένες σακούλες και πλαστικά ποτήρια και γενικότερα μια κατάσταση… παρακμής σε έναν χώρο που λόγω της ιδιαιτερότητάς του θα έπρεπε να «λάμπει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, πολλοί γονείς εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους που μέσα στο κολυμβητήριο την ώρα των αγώνων και παρά τις υψηλές θερμοκρασίες (οι αγώνες έγιναν μεσημέρι) δεν υπήρχε κυλικείο ανοικτό ή κάποιος υπάλληλος που να προμηθεύει με νερό γονείς και αθλητές.

Μια εικόνα που δεν τιμά κανέναν πολύ δε περισσότερο την όμορφη Κεφαλονιά…

ΠΗΓΗ: inkefalonia.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης