Εικόνες από την επίσκεψη του αρχηγού ΓΕΣ σε 304 ΠΕΒ και ΣΜΥ

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017, 10:35
Εικόνες από την επίσκεψη του αρχηγού ΓΕΣ σε 304 ΠΕΒ και ΣΜΥ
Την Τρίτη 25 Ιουλίου 2017, ο Αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφθηκε το 304 Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσης (304 ΠΕΒ), στο Βελεστίνο, όπου ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δραστηριότητές του.

Διαπιστώθηκε το υψηλό επίπεδο τεχνικής κατάρτισης και εκπαίδευσης του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού του εργοστασίου και η ομαλή ροή του ανακατασκευαστικού του έργου. Αναγνωρίστηκε, επίσης, η επί 35 χρόνια εξαιρετική προσφορά εργασίας, τεσσάρων στελεχών του πολιτικού προσωπικού εργοστασίου.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) στα Τρίκαλα, όπου απευθύνθηκε στα στελέχη και στους σπουδαστές. Βεβαιώθηκε η ετοιμότητα της ΣΜΥ να αντεπεξέλθει στις προκλήσεις που αναλαμβάνει, με το δεδομένο της τριετούς φοίτησης, από το νέο ακαδημαϊκό έτος. Εντυπωσιακή η παρουσία των σπουδαστών, με το υψηλό ηθικό, την αισιοδοξία, το χαμόγελο και το επιθετικό πνεύμα να τους διακρίνει.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης στη ΣΜΥ, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον κοσμήτορα της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με την οποία η ΣΜΥ έχει εκτεταμένη συνεργασία σε κοινούς τομείς ενδιαφέροντος.Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017, 12:12