Απαράδεκτες σκηνές διαδραματίστηκαν σε τηλεπαιχνίδι κυπριακού καναλιού, όταν μία διαγωνιζόμενη, η οποία είχε κλειστά τα μάτια της με μαντήλι, «ψηλάφισε» 13χρονο κορίτσι στο στήθος, κάνοντας παράλληλα απρεπή σχόλια, χωρίς να γνωρίζει ότι απέναντί της βρισκόταν ανήλικη.

Μάλιστα, στόχος της παίκτριας ήταν να προσδιορίσει την ηλικία της 13χρονης… αγγίζοντάς την. Η ανήλικη από την πλευρά της έδειξε να αισθάνεται άβολα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παραγωγοί της εκπομπής ενήργησαν με επιπολαιότητα, καθώς η φύση του παιχνιδιού δεν επέτρεπε την επιστράτευση ανήλικης ή ανήλικου σε εκείνο το σημείο.

Όλα όσα διαδραματίστηκαν on camera καταγράφονται σε γραπτή καταγγελία της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης στην Βουλή. Στο έγγραφο σημειώνονται λεπτομέρειες που δίνουν πλήρη εικόνα για το τι ακριβώς γινόταν στο εν λόγω τηλεπαιχνίδι, που προβλήθηκε στις 24 Απριλίου του 2015.

Μεταξύ άλλων, αναφέρονται τα ακόλουθα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«…κατά τη διάρκεια του εν λόγω προγράμματος μια εκ των δοκιμασιών που έπρεπε να περάσουν οι δυο ομάδες (οι οποίες αποτελούνταν από 4 επώνυμους της κυπριακής κοινωνίας), ήταν να ψηλαφίσουν 4 άτομα με σκοπό να προσδιορίσουν την ηλικία τους, ενώ (οι διαγωνιζόμενοι) είχαν δεμένα τα μάτια τους.

Τα τέσσερα αυτά άτομα, 3 ενήλικες και μια ανήλικη 13χρονη, βρίσκονταν ήδη ανάμεσα στο κοινό του πλατό. Στο σημείο αυτό επισημαίνεται ότι όλοι οι υπόλοιποι συμμετέχοντες και διαγωνιζόμενοι ήταν ενήλικες.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας οι 4 διαγωνιζόμενοι ψηλάφιζαν τόσο τις κοπέλες όσο και τους άνδρες, μεταξύ άλλων, στο στήθος, στην κοιλιά, στα πόδια, στην πλάτη και στα οπίσθια. Ταυτόχρονα, μεταξύ άλλων ακούστηκαν και τα εξής σχόλια:

Διαγωνιζόμενη 1 (καθώς αρχίζει να ψηλαφίζει την 13χρονη στο στήθος) λέει «Εν βυζί που πιάνω» και ταυτόχρονα η 13χρονη οπισθοχωρεί ενστικτωδώς και γελά αμήχανα.

Παρουσιαστής προγράμματος προς τον συμπαίκτη της διαγωνιζόμενης 1: «Τζέηκ μου εσύ μπορείς να τους πιάνεις από πίσω… το ίδιο το άτομο και να ψηλαφίζετε για να καταλάβετε»

Διαγωνιζόμενη 1 (καθώς συνεχίζει να ψηλαφίζει την 13χρονη στο υπόλοιπο σώμα και στο στήθος) λέει: «Εν στητό το βυζούδι πάντως. Εν νεαρή. Αννέν πιο μεγάλη εν κρεμμαστό» και ταυτόχρονα η 13χρονη οπισθοχωρεί για ακόμη μια φορά ενστικτωδώς και γελά αμήχανα.

Διαγωνιζόμενη 1 απευθυνόμενη προς τον συμπαίκτη της καθώς συνεχίζει να ψηλαφεί την 13χρονη: Τζίσε εσύ τωρά.

Διαγωνιζόμενη 2 (καθώς ψηλαφίζει την 13χρονη στο κεφάλι, στο στήθος και στην κοιλιά): Συγγνώμη αγαπούλα μου γλυκιά μου».

Πηγή: tothemaonline.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης