Αιφνιδίασε τους πάντες ο Κώστας Μπακογιάννης όταν στην έναρξη της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, μίλησε εκτός ημερησίας διάταξης για για μία σημαντική υπόθεση υπεξαίρεσης δημοσίου χρήματος που αφορά σε υπαλλήλους της διεύθυνσης μεταφορών της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας.

Όπως είπε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, το θέμα αποκαλύφθηκε από υπαλλήλους, οι οποίοι το κατήγγειλαν στον Αντιπεριφερειάρχη και αυτός με τη σειρά του τόν ενημέρωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Πριν λίγα 24ώρα, ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, Φάνης Σπανός, με ενημέρωσε ότι υπάρχουν υπόνοιες για πιθανές παράνομες πράξεις στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Εύβοιας, και μου διαβίβασε εμπιστευτικό ενημερωτικό σημείωμα της Διεύθυνσης Διοικητικού- Οικονομικού. Αμέσως, έδωσα έγγραφη εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, με βάση τον Υπαλληλικό Κώδικα, και ανέθεσα αυτή σε υπαλλήλους της ίδιας Περιφερειακής Ενότητας. Ζήτησα δε, το σχετικό πόρισμά της να μου παραδοθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο, μέχρι την 15 Μαρτίου 2015, δηλαδή μέσα σε δύο μέρες από την εντολή διενέργειάς της».

Δείτε το βίντεο του lamiareport.gr

Η έρευνα συνεχίζεται για να βρεθούν όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση ενώ, όπως ενημέρωσε ο κ. Μπακογιάννης, ήδη έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα και παραπέμπεται στο πειθαρχικό συμβούλιο ένας διοικητικός υπάλληλος της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης