Ηλεκτρονικά οι αιτήσεις για ρύθμιση οφειλών στον Δήμο Χανίων

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015, 11:16
Ηλεκτρονικά οι αιτήσεις για ρύθμιση οφειλών στον Δήμο Χανίων
Ηλεκτρονικά μπορούν πλέον να κάνουν τις αιτήσεις τους οι δημότες που επιθυμούν να ενταχθούν στη ρύθμιση των οφειλών τους προς τον Δήμο Χανίων.

Μέσω της ιστοσελίδας του δήμου www.chania.gr και της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που φτιάχτηκε ειδικά για αυτόν τον σκοπό (http://www.chania.gr/contact-dose.html) οι δημότες μπορούν να συμπληρώνουν τα στοιχεία τους και να υποβάλλουν την αίτησή τους προς την Οικονομική Υπηρεσία του δήμου.

Μόλις κατατεθεί η αίτηση, αρμόδιος υπάλληλος επικοινωνεί με τον ενδιαφερόμενο, προκειμένου να τον ενημερώσει για το ύψος και τις δυνατότητες ρύθμισης της οφειλής του, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία εξόφλησης ολόκληρου ή μέρους του ποσού, όπως προβλέπεται στον νόμο 4321/2015.

«Για πρώτη φορά δίνουμε τη δυνατότητα στους δημότες να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση για ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους προς τον δήμο. Σε λιγότερο από δύο λεπτά μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος, συμπληρώνοντας έξι βασικά προσωπικά του στοιχεία, να υποβάλει την αίτησή του μέσω της ιστοσελίδας www.chania.gr. Είναι μια απλή και γρήγορη διαδικασία, η οποία εξοικονομεί χρόνο στους πολίτες και διευκολύνει τις συναλλαγές τους με τον δήμο. Θέλουμε να κάνουμε πιο εύκολη τη ζωή των δημοτών, γι’ αυτό σκοπεύουμε να πάρουμε ανάλογες πρωτοβουλίες ηλεκτρονικών υπηρεσιών, ώστε να επιταχύνουμε διαδικασίες και να εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τους δημότες μας» δήλωσε ο γενικός γραμματέας του Δήμου Χανίων Δημήτρης Φραγκάκης.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015, 11:18