Στις φλόγες παραδόθηκε ένα διαμέρισμα στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στη Γαστούνη τα ξημερώματα της Κυριακής, ενώ κινδύνεψε να καεί ζωντανός ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης του. Το διαμέρισμα καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ οι πυροσβέστες κατάφεραν να ελέγξουν την πυρκαγιά πριν περάσει σε άλλα δύο διαμερίσματα του ίδιου κτιρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο πριν από τις δύο τα ξημερώματα της Κυριακής, σε πολυκατοικία που βρίσκεται στη Γαστούνη στην έξοδο προς Βαρθολομιό, το διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου λαμπάδιασε. Σε αυτό κατοικούσε ο ηλικιωμένος, ενώ συνολικά στην πολυκατοικία διαμένουν τρεις οικογένειες με συγγενικούς δεσμούς μεταξύ τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ηλικιωμένος αντιλήφθηκε πως το διαμέρισμά του είχε τυλιχθεί στις φλόγες και άρχισε να καλεί σε βοήθεια τους συγγενείς του. Αυτοί τον απομάκρυναν και κάλεσαν την Πυροσβεστική. Δυνάμεις από τον Πύργο, την Αμαλιάδα και την Πάτρα έφτασαν στο σημείο και έγινε χρήση κλιμακοφόρου οχήματος προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο της κατάσβεσης.

Όπως ανέφεραν οι συγγενείς του ηλικιωμένου, η φωτιά προκλήθηκε πιθανότατα από την κουζίνα, που την ξέχασε αναμμένη ο ιδιοκτήτης και στη συνέχεια έπεσε για ύπνο. Μέσα στον ύπνο του αντιλήφθηκε τους καπνούς και τις φλόγες και αν δεν ξυπνούσε εγκαίρως θα καιγόταν ζωντανός.

 

 Πηγή: ilialive.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης