Αυστηρό μήνυμα προς τους επαγγελματίες της περιοχής έστειλε με απόφαση που έλαβε ο αντιδήμαρχος Ζαχάρως, Νίκος Χαραλαμπόπουλος, καθώς αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας κινητής καντίνας στην παραλία Νεοχωρίου («πρώην Παπανικολάου») για έναν μήνα.

Σύμφωνα με το αιτιολογικό της απόφασης, η καντίνα δεν έλαβε τα απαραίτητα μέτρα συμμόρφωσης με τη νομοθεσία παρά τις συστάσεις των αρμόδιων αρχών και είχε μετατραπεί σε νυχτερινό μαγαζί (νάιτ κλαμπ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως τόνισε στην εφ.«Πατρίς» ο κ.Χαραλαμπόπουλος, ο συγκεκριμένος επαγγελματίας επί δύο συνεχόμενες Κυριακές δεν λειτουργούσε την καντίνα σύμφωνα με όσα προβλέπονται από την άδεια λειτουργίας, δηλαδή πώληση καφέ, αναψυκτικών κλπ), αλλά τη μετέτρεψε σε νάιτ κλαμπ με λειτουργία έως τις πρώτες πρωινές ώρες. «Τον ειδοποιήσαμε την πρώτη φορά για την παραβίαση των όρων λειτουργίας αλλά δεν συμμορφώθηκε», τόνισε.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία, ο επαγγελματίας έχει τη δυνατότητα να υποβάλει ένσταση κατά της απόφασης εντός δύο ημερών από την κοινοποίηση, και η απόφαση θα εκδοθεί σε μία εβδομάδα. Λόγω του περασμένου της ώρας δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία με τον διαχειριστή της καντίνας.

Όπως τόνισε ο κ.Χαραλαμπόπουλος, συστήνεται στους επαγγελματίες να τηρούν απαρέγκλιτα τους όρους λειτουργίας των καντινών τους, με βάση τα όσα προβλέπονται από τη σύμβαση, καθώς η δημοτική αρχή θα είναι αδέκαστη ως προς την τήρηση της νομοθεσίας στις παραλίες της Ζαχάρως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: patrisnes.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης