Της πουλούσε «έρωτα» και τον πλήρωνε ακριβά μέσω εκβιασμού. Ο λόγος για έναν 24χρονο από την Αλβανία, που είχε συνάψει σχέση με μια 14χρονη στον Κάμπο της Ηλείας και τον τελευταίο ενάμιση χρόνο κατάφερνε μέσω εκβιασμών να τις αποσπά χρηματικά ποσά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr ο δράστης είχε καταφέρει χωρίς να τον αντιληφθεί η ανήλικη να τραβήξει φωτογραφίες μέσα από συνομιλία τους στο Skype, σχεδόν από την αρχή της «σχέσης» τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Από κάποιο σημείο και έπειτα ο 24χρονος άρχισε να εκβιάζει τη μικρή πως αν δεν του δώσει χρήματα θα προωθήσει φωτογραφίες της γυμνές ή ημίγυμνες στο διαδίκτυο σε συγγενείς, γνωστούς και σε φίλους. Η κοπέλα πανικοβλήθηκε και ενέδωσε αρχικά στους εκβιασμούς.

Ο 24χρονος φέρεται να αποσπούσε στην αρχή μικρά ποσά της τάξης των 20 -30 ευρώ και στη συνέχεια όταν είδε πως η κοπέλα ενέδιδε ακόμα στους εκβιασμούς της, έφτασε να ζητά ποσά μεγαλύτερα της τάξης των 50 -70 ευρώ και με μεγαλύτερη συχνότητα, έως και καθημερινά.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν την περασμένη εβδομάδα. Ο πατέρας της ανήλικης διαπίστωσε πως έλειπαν κάποια χρήματα και έγινε συζήτηση στο σπίτι. Τότε η κοπέλα αποκάλυψε το μυστικό της, ενώ παράλληλα φέρεται να ανέφερε πως ο 24χρονος της ζήτησε μεγαλύτερο ποσό της τάξης των 500 ευρώ. Έτσι πατέρας και κόρη μετέβησαν στο Α.Τ. της περιοχής, ενώ στη συνέχεια την υπόθεση λόγω της σοβαρότητας της, συνέδραμε και το Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί προέβησαν σε έρευνες στο σπίτι του δράστη και στο κινητό του, ενώ η 14χρονη αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση. Στη συσκευή βρέθηκαν οι επίμαχες φωτογραφίες που ουσιαστικά επιβεβαίωναν τη βάση της υπόθεσης.

Ο 24χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Αμαλιάδας στην αρχή της εβδομάδας και στη συνέχεια στον Ανακριτή, όπου μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος. Κατηγορείται για παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, εκβίαση, αποπλάνηση ανηλίκου και πορνογραφία ανηλίκου.

ΠΗΓΗ: ilialive.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης