Το δρόμο για τη φυλακή θα πάρει ο εργολάβος Θεόδωρος Καράμπελας, που κατηγορείται για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό την υποβάθμιση του περιβάλλοντος. Αυτό αποφασίστηκε μετά την ολοκλήρωση των καταθέσεων των έξι εμπλεκομένων στην υπόθεση, στην Ανακρίτρια Πύργου.

Με τη σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα Ηλείας, τον Θ. Καράμπελα θα ακολουθήσει και ο συνεργάτης του Νίκος Γιαννόπουλος, που πρόσφατα σε ραδιοφωνική εκπομπή είχε κάνει λόγο για «μαύρο χρήμα» στην υπόθεση των σκουπιδιών. Η απόφαση ελήφθη αργά το βράδυ της Τετάρτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους κατηγορούμενους αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και καταβολή χρηματικής εγγύησης για τον έναν εξ αυτών. Συγκεκριμένα, ο αδερφός του Θεόδωρου, Αντώνης Καράμπελας, θα καταβάλει χρηματική εγγύηση ύψους 10.000 ευρώ, του επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από την χώρα και παρουσία κάθε 1η και 15η του μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Περιοριστικοί όροι με απαγόρευση εξόδου από την χώρα και παρουσία κάθε 1η και 15η του μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, επιβλήθηκαν στον γιο του Θ. Καράμπελα, Βασίλης, στον συνεργάτη του Χρήστο Γεωργακόπουλο και από προχθές στον δεύτερο γιό του θ. Καράμπελα, Χαράλαμπο. Περισσότερα για το ρεπορτάζ στο αυριανό μας φύλλο.

ΠΗΓΗ: ilialive.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης