Δεν έχει τέλος η αγωνία της συζύγου και των συγγενών του 68χρονου Κωνσταντίνου Λοϊζίδη και η 44χρονης κόρης του Ελένης, που αγνοούνται από τις 17 Ιουλίου, οπότε και εξαφανίστηκαν τα ίχνη τους στην περιοχή Δουνέικα Ηλείας.

Έχουν συμπληρωθεί 18 ημέρες και οι έρευνες από την αστυνομία συνεχίζονται, παρά το γεγονός πως μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει κανένα αποτέλεσμα, που να δίνει κάποιο στίγμα για τις κινήσεις πατέρας και κόρης μετά την εξαφάνιση τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει πως χάθηκαν οι δυο αυτοί άνθρωποι και σύμφωνα με όσα αναφέρει το tempo24.gr, από τις μέχρι τώρα καταθέσεις ατόμων του περιβάλλοντος τους δεν προκύπτει πως είχαν τάσεις φυγής.

Από την πρώτη στιγμή δήλωσης εξαφάνισης του, σήμανε συναγερμός στις αρχές της Ηλείας και αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό τους. Μάλιστα τις δυο πρώτες ημέρες στις έρευνες των επίγειων δυνάμεων συνέδραμε, από αέρος το ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Έρευνες έγιναν και σε αρδευτικά κανάλια του νομού, υπό το φόβο το αυτοκίνητο των αγνοουμένων να έχει καταλήξει σε κάποια από αυτά. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχει συλλέξει η ΕΛ.ΑΣ, δείχνουν πως πατέρας και κόρη, έως την τελευταία φορά που εθεάθησαν, προσπαθούσαν να βρουν το δρόμο για το κατάλυμά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκείνο μάλιστα που προκαλεί προβληματισμό στις αρχές αλλά και στους οικείους τους, είναι το γεγονος πως παρά την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών και στοιχείων τους, μέσω του amber alert, δεν έχει φτάσει καμιά μαρτυρία στην Αστυνομία ή στην οικογένεια τους, που να δηλώνει παρουσία τους μετά το βράδυ της εξαφάνισης τους.

Όλο αυτό το διάστημα η ανησυχία συγγενών και φίλων, κορυφώνεται μέρα με την ημέρα για την τύχη τους, καθώς πατέρας και κόρη, που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, δεν έχουν πρόσβαση στην χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής που ακολουθούσαν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης