Ένας άντρας βρέθηκε νεκρός αργά το απόγευμα της Τρίτης σε εγκαταλελειμμένο κτίριο κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές στο κέντρο της Γαστούνης και οι πρώτες εκτιμήσεις της Αστυνομίας κάνουν λόγο για τοξικομανή που «έφυγε» την ώρα που έπαιρνε τη δόση του. Οι σύριγγες που βρέθηκαν δίπλα του το μαρτυρούν, ενώ εξετάζεται ο χρόνος θανάτου του.

Ένα ζευγάρι που περνούσε από το σημείο ανακάλυψε τον 34χρονο άνδρα που είχε πέσει με το πρόσωπο στο έδαφος και είχε γεμίσει με αίματα το σημείο, περίπου στις 8.30 το απόγευμα. Άμεσα ειδοποίησε την Αστυνομία και η αρχική εικόνα που μεταφέρθηκε παρέπεμπε σε έγκλημα, όμως σύντομα ξεκαθάρισε το τοπίο και οι αστυνομικές αρχές απέκλεισαν την εγκληματική ενέργεια. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από έρευνες στους τοξικομανείς της περιοχής, κατάφεραν να οδηγηθούν στα στοιχεία του 34χρονου άνδρα. Καταγόταν από την περιοχή της Γλύφας Βαρθολομιού και τον αναγνώρισαν ο πατέρας και ο αδερφός του.

Ο 34χρονος είχε να δώσει σημεία ζωής από το πρωί της Δευτέρας, όταν και έφυγε από το σπίτι του. Εκτιμάται πως ο θάνατός του επήλθε μεταξύ 24 και 36 ωρών από την ώρα που τον βρήκαν.

Στο σημείο έφτασαν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας Υποστράτηγος Φώτης Τσόλκας και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Ταξίαρχος Κώστας Στεφανόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ilialive.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης