Το “πινγκ-πονγκ” ευθυνών στο οποίο επιδίδονται οι τρείς μέχρι σήμερα κατηγορούμενοι στην υπόθεση σωματεμπορίας της Ηλιούπολης  αποκαλύπτει το ζοφερό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε και έζησε η 19χρονη  η οποία βρήκε το θάρρος  να καταγγείλει τους βιαστές της και τους ανθρώπους που την εξανάγκαζαν να εκδίδεται. 

Την ώρα που παίρνουν το δρόμο για τη φυλακή όλοι οι  “πρωταγωνιστές” της σοκαριστικής αυτής υπόθεσης, και η 19χρονη προσπαθεί ξανά να βρει τα βήματά της, μακριά από εκείνους που την κρατούσαν “φυλακισμένη” στις άρρωστες επιθυμίες τους, η ανακρίτρια συνθέτει τα κομμάτια του παζλ μέσα από τις απολογίες των κατηγορουμένων. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην προσπάθειά του ο 54χρονος πατέρας της κοπέλας, να πείσει πως ο ίδιος δεν ήταν ο βιαστής που τον καταγγέλλει η κόρη του, μιλά για τα χρηματικά ποσά που έβρισκε στην τσάντα της, όταν ήταν σε ηλικία 16 ετών. “Μία ημέρα είδα να  έχει 400 ευρώ στην τσάντα της η κόρη μου που τότε ήταν στη Β΄ Λυκείου,   Μου είπε ότι ήταν του Ντανιέλ…. Όπως μου είπε, μετά από πίεση η σύζυγός μου, αυτός έχει κάποιο ΤΑΧΙ δικό του και της δίνει λεφτά και μετά από μία μέρα, εκείνη του τα δίνει πίσω. …Η κόρη μου δεν μου γνώρισε το Ντανιέλ, εγώ ζήτησα από το γιο μου να βρει το τηλέφωνό του από το κινητό της, όπως και έγινε. Του τηλεφώνησα την επόμενη ημέρα και  κανονίσαμε να συναντηθούμε…. Εγώ όταν τον γνώρισα διαπίστωσα ότι είναι πονηρός και το είπα στη γυναίκα μου και την κόρη μου ότι δεν είναι αυτός για αυτήν, αυτή αντέδρασε κι άρχισε να ουρλιάζει και να με κατηγορεί και να μου λέει ότι τον αγαπάει. Στη συνέχεια ψάξαμε ένα τετράδιο όπου είχε μέσα σημειώσει κάποια ποσά πχ 100 ευρώ, 300 ευρώ, 360 ευρώ κ.α  Όταν τη ρώτησα τι λεφτά είναι αυτά, η κόρη μου είπε ότι είναι ποσά που τα έδινε ο Ντανιέλ για να φτιάξει τη μηχανή του . Εγώ της είπα ότι είναι πολλά λεφτά και και είναι πολύ περισσότερα από όσα χρειαζόταν να φτιάξουν τη μηχανή”

Στην απολογία του ο  54χρονος κατηγορούμενος υποστήριξε πως δεν αντέδρασε  γιατί δεν συνηθίζει να συμπεριφέρεται με βιαιότητα ούτε όταν βρήκε κάποιους περίεργους αριθμούς τηλεφώνων και ναρκωτικά στο δωμάτιο της κόρης του. ” Εκεί υπήρχαν και αριθμοί τηλεφώνων με ονόματα και ηλικίες και κάρτες από τα ΤΑΧΙ που τη μετέφεραν… Είχα υποψιαστεί διάφορα πράγματα, είχα βρει μέσα στο δωμάτιό της και χασίς και μία ουσία που έμαθα ότι ήταν κοκαΐνη σε ήπια μορφή. Εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι γιατί ή θα έπρεπε να τη χτυπήσω πράγμα που δεν μπορώ να κάνω ποτέ ή να την κλειδώσω ή να κάνω το βλάκα, έκανα το τελευταίο”

Αλήθειες και ψέματα, πίσω από την ιστορία αυτή, αναζητούνται από την ανακρίτρια όπως και τα υπόλοιπα κορίτσια που υπέστησαν το ίδιο εφιάλτη με τη 19χρονη για την απόδοση των ποινικών ευθυνών στους δράστες. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης