Για την αθωότητά της φωνάζει και εκλιπαρεί -μέσα απόπ τις φυλακές Κορυδαλλού- η γυναίκα που κατηγορείται οτι είναι η ηθική αυτουργός της δολοφονίας του ιερέα.

«Τον δράστη τον γνώρισα τον Μάιο του 2012. Είχαμε συναντηθεί 3 – 4 φορές μόνο. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο και ένιωθα ότι είχα μια παρέα. Με ζήλευε παθολογικά, μισούσε τον άνδρα μου, με πίεζε, με απειλούσε ότι αν δεν φύγω μαζί του θα κάνει κακό σε εμένα και την οικογένειά μου. Τον φοβόμουν πολύ», λέει η παπαδιά σε συνέντευξή της στο Έθνος της Κυριακής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με τον άνδρα μου ήμασταν μαζί 28 χρόνια, παντρευτήκαμε όταν ήμουν 14 χρονών.Φτιάξαμε μια ωραία οικογένεια. Είχαμε τα προβλήματά μας, μικροκαβγάδες όπως όλα τα ζευγάρια. Τον αγαπούσα τον άνδρα μου και με αγαπούσε», λέει.

Στην ερώτηση “γιατί πήγατε με το αυτοκίνητο στο σημείο που έγινε η δολοφονία, ενώ γνωρίζατε οτι ο δράστης παραμόνευε” εκείνη απαντά: «Όταν πήγα με τον άνδρα μου στον Πύργο, ο δράστης έστελνε διαρκώς μηνύματα, με πίεζε να του μιλήσει. Σταμάτησα σε εκείνο το σημείο γιατί με πίεζε να του μιλήσει. Ήταν θέμα χρόνου να του πει για τη σχέση μας. Γι΄ αυτό σταμάτησα. Δεν πίστευα ότι θα του κάνει κακό. Δεν ήξερα οτι είχε όπλο. Με απειλούσε αλλά εγώ δεν πίστεψα οτι θα μας κάνει τέτοιο κακό. Δεν του είπα ποτέ να σκοτώσει τον άνδρα μου. Είμαι αθώα».

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης