Ιωάννινα: Αγνοείται φοιτητής από το Ρέθυμνο

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2015, 22:36
Ιωάννινα: Αγνοείται φοιτητής από το Ρέθυμνο
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 20χρονου φοιτητή με καταγωγή από το Ρέθυμνο, ο οποίος χάθηκε στα Ιωάννινα όπου και σπουδάζει. Η εξαφάνιση του Κρητικού φοιτητή, δηλώθηκε από τη μητέρα του στις 7 Φεβρουαρίου στο αστυνομικό τμήμα Κατσικά Ιωαννίνων και μέσα στη δήλωση για την εξαφάνιση, αναφέρεται ότι ο νεαρός από το Ρέθυμνο έμενε στη φοιτητική εστία της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων.

'Οταν χάθηκε ο 20χρονος, φορούσε μία μπλούζα φούτερ με μία μπλε στάμπα, τζιν παντελόνι χρώματος μπλε και μαύρα δερμάτινα παπούτσια. Έχει ανάστημα 1,80 και είναι ελαφρώς αξύριστος.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Η τοπική ΕΛ.ΑΣ.έχει ήδη «χτενίσει» τις περιοχές γύρω από τη σχολή όπου φοιτούσε και διέμενε ο 20χρονος και από το πρωί, συνδράμουν στις έρευνες άνδρες της Πυροσβεστικής και εθελοντικές οργανώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του epirusgate.gr, ο νεαρός φεύγοντας άφησε όλα τα προσωπικά του αντικείμενα στο δωμάτιο της φοιτητικής εστίας καθώς και το κινητό του τηλέφωνο, γεγονός που εμπόδισε τους οικείους του να επικοινωνήσουν μαζί του.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι,να επικοινωνήσει με την άμεση δράση ή το αστυνομικό τμήμα Κατσικά Ιωαννίνων (στο τηλέφωνο 25610-65997) ή την αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου,η οποία διεξάγει παράλληλες έρευνες (28310 88100).

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2015, 22:36