Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε το βράδυ του Σαββάτου η 47χρονη η οποία ομολόγησε την άγρια δολοφονία του συζύγου της, μέσα στο διαμέρισμα το οποίο ζούσαν, στην περιοχή του Αρχιμανδρειού Ιωαννίνων.

Τη Δευτέρα η 47χρονη θα οδηγηθεί στον ανακριτή και μετά την απολογία θα αποφασιστεί η αποφυλάκισή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για μία οικογενειακή τραγωδία που συγκλονίζει. Ο 53χρονος βρέθηκε νεκρός με μία μαχαιριά κοντά στην καρδιά. Η σύζυγός του ήταν αυτή που ενημέρωσε την αστυνομία, υποστηρίζοντας πως όταν επέστρεψε στο σπίτι ο άνδρας της ήταν είδε δολοφονημένος.

Κατά την προανάκριση από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ιωαννίνων η γυναίκα έπεσε σε πολλές αντιφάσεις και λίγες ώρες αργότερα ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη της.

Όταν η 47χρονη επέστρεψε στο σπίτι της, έγινε ένας ακόμη καβγάς με το σύζυγός της. Στη διάρκεια του καβγά πήρε το μαχαίρι και τον χτύπησε. Η δολοφονία έγινε στην κουζίνα του σπιτιού τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, η 47χρονη, προκειμένου να αποκρύψει τα πειστήρια του εγκλήματος και να αποπροσανατολίσει τις έρευνες, έπλυνε και έκρυψε το μαχαίρι που χρησιμοποίησε και ενημέρωσε η ίδια τις αστυνομικές αρχές για την ύπαρξη του πτώματος.

Στο πλαίσιο αξιολόγησης του προανακριτικού υλικού, που συγκεντρώθηκε κατά την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψαν σε βάρος της 47χρονης ενοχοποιητικά στοιχεία και συνελήφθη.

Κατά την αυτοψία και εξερεύνηση του χώρου, εντοπίστηκε στο φωταγωγό το μαχαίρι που χρησιμοποίησε η 47χρονη για την ανθρωποκτονία, το οποίο και κατασχέθηκε.

ΠΗΓΗ: epiruspost.gr

Διαβάστε επίσης: Άγριος φόνος στα Ιωάννινα με θύμα έναν 52χρονο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης