Συνελήφθη αργά το βράδυ της Τετάρτης στην Πλατανιά Ιωαννίνων ένας 28χρονος, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά αστυνομικών, αντίσταση και απείθεια.

Ειδικότερα, στη διασταύρωση Κουτσελιού, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Ιωαννίνων εντόπισαν Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο με οδηγό τον 28χρονο και επιχείρησαν να το ελέγξουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε σήμα στάσης των αστυνομικών ο νεαρός δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα. Ακολούθησε καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας ο δράστης, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, προσέκρουσε στο περιπολικό αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό των δύο αστυνομικών, ενώ εν συνεχεία τράπηκε σε φυγή.

Κατόπιν, με τη συνδρομή και περιπολικού του Αστυνομικού Τμήματος Κατσικά, ο 28χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη, αφού προηγουμένως, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, εμβόλισε το όχημα της ΕΛ.ΑΣ.

Οι παθόντες αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κατσικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: pamepreveza.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης