Το αθώο παιδικό παιχνίδι εξελίχθηκε σε πολύ δυσάρεστη περιπέτεια… Ένα οκτάχρονο αγοράκι, τραυματίστηκε, πέφτοντας από τις σπασμένες σανίδες που υπήρχαν σε τσουλήθρα, στην παιδική χαρά της Πλατείας Χατζή στα Ιωάννινα.

Το παιδάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χατζηκώστα όπου παρέμεινε για προληπτικούς λόγους. Τα τραύματα του ευτυχώς δεν είναι σοβαρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ατύχημα με το αγοράκι ήταν το δεύτερο που έγινε στο ίδιο ακριβώς σημείο τις τελευταίες ημέρες.

Στο προηγούμενο ένα άλλο παιδάκι είχε χτυπήσει αρκετά σοβαρά καθώς έπεσε με το πρόσωπο πάνω στην πλαστική τσουλήθρα και στη συνέχεια στο έδαφος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το ατύχημα με το οκτάχρονο, που έγινε το απόγευμα της Τρίτης, η οργή των κατοίκων ξεχείλισε.

Οι διαμαρτυρίες προς το δήμο ήταν πολλές με αποτέλεσμα να γίνει το αυτονόητο. Να τοποθετηθούν δηλαδή πριν το μεσημέρι της Τετάρτης ορισμένες σανίδες και να κλείσουν οι «τρύπες» που είχαν ανοίξει και αποτελούσαν παγίδες για τα παιδάκια.

Μόνο που κι αυτό έγινε με μεγάλη προχειρότητα. Οι ίδιοι οι γονείς άλλωστε, λίγες ώρες μετά την πρόχειρη επιδιόρθωση, υποδεικνύουν άλλα σημεία, πραγματικές παγίδες, στα λιγοστά παιχνίδια που έχουν τοποθετηθεί στην πλατεία Χατζή.

Τίποτα από όλα αυτά δεν απαλλάσσει το δήμο από τις ευθύνες του, οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν εξαντλούνται στις λίγες ξύλινες σανίδες που τοποθέτησε.

ΠΗΓΗ: epiruspost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης