Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 35χρονος άνδρας, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο 10ο χλμ. της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων-Ηγουμενίτσας, μεταξύ της Βιομηχανικής Περιοχής και της Κληματιάς.

Ο Σωτήρης Μανούσης ήταν πρόεδρος της ομάδας του Ε.Α.Σ. Μαχητή Ιωαννίνων​

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τη 01.00 τα ξημερώματα της Κυριακής όταν το Ι.Χ. που οδηγούσε η γυναίκα του εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε στην άκρη του δρόμου.

Η γυναίκα βγήκε σώα από το όχημα και του τηλεφώνησε προκειμένου να ζητήσει τη βοήθειά του για να επαναφέρει το όχημα στον δρόμο.

Ο 35χρονος Σωτήρης Μανούσης έσπευσε στο σημείο και την ώρα που βρισκόταν στο οδόστρωμα, παρασύρθηκε από διερχόμενο φορτηγάκι κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Επί τόπου κλήθηκαν κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Το έργο της προανάκρισης βρίσκεται σε εξέλιξη και το έχει αναλάβει η Τροχαία.

Ο Σωτήρης Μανούσης ήταν πρόεδρος της ομάδας του Ε.Α.Σ. Μαχητή Ιωαννίνων. Μετά την τραγική είδηση του θανάτου του, η ΕΠΣΗΠ αποφάσισε την αναβολή των αγώνων Ε.Α.Σ. Μαχητής Ιωαννίνων-Κληματιά και Ροδοτόπι-Θρίαμβος Σερβιανών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εκλιπών, πατέρας ενός μικρού κοριτσιού, είχε διατελέσει πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων, αντιπρόεδρος στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων και Δημοτικός Σύμβουλος Ζίτσας.

Πηγή: epirus-tv-news.gr & epiruspost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης