Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων έπειτα από την τραγική κατάληξη της εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Η θλίψη και η οδύνη των κατοίκων της πόλης που φιλοξενεί τη Γεωπονική Σχολή, καθώς και η οργή τους για τη βία που είχε υποστεί ο 20χρονος σπουδαστής από το Ρέθυμνο έγιναν ποτάμι και πλημμύρισαν τους δρόμους των Ιωαννίνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν, το βράδυ της Τρίτης, μπροστά από το δημαρχείο της πόλης για να βροντοφωνάξουν, κρατώντας αναμμένα κεριά, κατά των φαινομένων ενδοσχολικού εκφοβισμού.

«Καλό ταξίδι Βαγγέλη» είπαν τα Ιωάννινα στον 20χρονο σπουδαστή, που με τον τραγικό χαμό του συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα.

Παράλληλα, οι συγκεντρωμένοι έγραψαν δύο λόγια παρηγοριάς στους γονείς του αδικοχαμένου νεαρού, τα οποία θα ταξιδέψουν στην Κρήτη, προκειμένου να απαλύνουν τον πόνο της οικογένειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η  συμβολική συγκέντρωση στη μνήμη του Βαγγέλη διοργανώθηκε από τον Δήμο Ιωαννιτών, την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Διαβάστε επίσης: Σοκ: Ο Βαγγέλης δεν ήταν το μοναδικό θύμα bullying στη Σχολή, Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015, 21:50

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης