Δεν είναι σύνθημα σε δρομάκι των Εξαρχείων, ούτε τσιτάτο από προκήρυξη της… Σέχτας Επαναστατών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ούτε και λάλησε η λαϊκή μούσα κάποιου συνοικιακού καφενείου συνταξιούχων, που στο κάτω- κάτω έχει και το ελαφρυντικό της ανελέητης λαϊκής θυμοσοφίας.

Πρόκειται για… ρήση του Αποστόλη Βουλγαράκη, υιού του πρώην υπουργού Δημόσιας Τάξης, Γιώργου Βουλγαράκη, η οποία φιγουράρει στο status της σελίδας του στο Facebook.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενός ανθρώπου νέου, όπως φαίνεται από τη φωτογραφία, και φέρελπι σπουδαστή εκλεκτών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Μάλιστα! Ο κ. Αποστόλης Βουλγαράκης, σπουδαστής του Κολεγίου Αθηνών, θεωρεί πως όλοι οι δημοσιογράφοι είναι «πουτάνας γιοι» όπως λέει χαρακτηριστικά και το λέει και δημόσια!

Όχι ότι όλοι οι δημοσιογράφοι είναι… αγγελούδια! Αλλά πως θα ακουγόταν το «όλοι οι πολιτικοί είναι ψεύτες και κλέφτες», «όλοι οι δικηγόροι απατεώνες» ή «όλοι οι γιατροί φακελλάκηδες»;

Πέρα όμως από το φαιδρό της υπόθεσης, προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι γόνος πολιτικής οικογένειας εκφράζεται με αυτό τον ισοπεδωτικό και χυδαίο τρόπο για μία ολόκληρη επαγγελματική τάξη.

Προφανώς ο νεαρός Αποστόλης, στο δυσάρεστο για αυτόν κλίμα που έζησε κατά την απομάκρυνση του πατέρα του από την κυβέρνηση λόγω των γνωστών σκανδάλων, έχει γίνει κοινωνός τέτοιων ισοπεδωτικών απόψεων από το στενό περιβάλλον του και απλώς τις αναπαράγει.

Εφράζει, δηλαδή, τη διάχυτη οικογενειακή πικρία, για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες.

Όμως δεν έφταιγαν οι δημοσιογράφοι, ούτε για τη Vodafone, ούτε για τους Πακιστανούς, ούτε για τον Εφραίμ, ούτε και για το Βατοπέδι.

Και ο Αποστόλης θα έπρεπε να έχει διδαχθεί πρωτίστως από την οικογένειά του και δευτερευόντως από το σχολείο του, πώς πρέπει να εκφράζεται δημοσίως για  επαγγελματικές τάξεις και ειδικότερα για ανθρώπους που στελεχώνουν λειτουργήματα, όπως αυτό της Ενημέρωσης.

Η zougla.gr επικοινώνησε με συνεργάτες του πρώην υπουργού και βουλευτή της ΝΔ, Γιώργο Βουλγαράκη, οι οποίοι μετέφεραν την έκπληξή του για τα όσα γράφει ο γιος του στο status της σελίδας του στο Facebook, τα οποία, όπως είπε, δεν γνώριζε. Παραδέχθηκε ότι αυτοί οι χαρακτηρισμοί είναι απαράδεκτοι και διαβεβαίωσε ότι θα επιληφθεί άμεσα της υπόθεσης.

Μετά την δημοσιοποίηση του θέματος ο Αποστόλης Βουλγαράκης έσβησε το συγκεκριμένο μήνυμα από το προφίλ του.

 

Μετά από αυτήν την ακραία αλλά ταυτόχρονα τολμηρή θέση του Αποστόλη Βουλγαράκη, η οποία δυστυχώς εκφράζει μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού, η διεύθυνση της εφημερίδας τον καλεί να καταλάβει μία θέση ρεπόρτερ που την κέρδισε με το σπαθί του και όχι με το όνομα του πατέρα του! Το εννοούμε και δεν αστειευόμαστε. Αποστόλη σε περιμένουμε.

Όσο για τη μαμά,  μη στενοχωριέσαι, θα το ξεπεράσει δείχνοντας κατανόηση, όπως οι δικές μας.

(Πρώτη καταχώρηση: 14 Μαρτίου, 22:26)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης