Μάχη για τον απεγκλωβισμό οικογενειών στην περιοχή της Κινέτας έδωσε όλο το βράδυ η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρει στο ΑΠΕ ο υπαρχηγός του Σώματος, Κώστας Κυριακόπουλος.

Εξαιτίας της κακοκαιρίας, «η Υπηρεσίας μας ειδοποιήθηκε περίπου στις 02.30 τα ξημερώματα για αντλήσεις υδάτων στην περιοχή της Κινέτας και των Αγίων Θεοδώρων. Επιχείρησαν 55 οχήματα, 110 άνδρες, έγιναν 20 διασώσεις και 160 αντλήσεις… κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές και μάλιστα δύο πολίτες μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο Νοσοκομείο με υποθερμία», λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Κώστας Κυριακόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Αναφερόμενος στην αποκατάσταση της κυκλοφορίας στην Αθηνών-Κορίνθου, ο κ. Κυριακόπουλος είπε ότι περίπου στις 12.00 επρόκειτο να δοθεί το ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, ενώ το άλλο ρεύμα κυκλοφορίας, αυτό που είναι προς Πάτρα, δεν αναμένεται να δοθεί νωρίτερα από το βράδυ, γιατί είναι πάρα πολλά τα φερτά υλικά.

«Βέβαια η “Ολυμπία Οδός” με μηχανήματα, με ελαστικοφόρους φορτωτές και φορτηγά αυτοκίνητα μεταφέρουν τους τόνους από φερτά υλικά έξω από τον αυτοκινητόδρομο» αναφέρει ο Κυριακόπουλος.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης