Υπό κατάληψη από περίπου 200 άτομα παραμένει ο χώρος του ξενοδοχείου «Ρόδος Πάλας», όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το συνέδριο της ΓΣΕΕ.

Η ΓΣΕΕ καταγγέλλει ότι τα εν λόγω άτομα τα ξημερώματα εισέβαλαν στο ξενοδοχείο από το υπόγειο, προκάλεσαν ζημιές και επεισόδια, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα μέλη της διοίκησης που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, σύμφωνα με ανακοίνωση της Συνομοσπονδίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρόδου Σάββας Χατζησάββας εξέφρασε αφενός την έντονη ανησυχία του, κάνοντας λόγο για πρωτόγνωρα γεγονότα και συμπεριφορές, και αφετέρου τη δυσαρέσκειά του για την απουσία της αστυνομίας.

Όπως ανέφερε ο κ. Χατζησάββας, οι «εισβολείς» -που πρόκειται για μέλη του ΠΑΜΕ- επιτέθηκαν στους συνέδρους που προσπάθησαν να τους εμποδίσουν να καταλάβουν την αίθουσα στην οποία θα διεξαγόταν το συνέδριο.

Αυτήν την ώρα στελέχη της διοίκησης της ΓΣΕΕ κατευθύνονται προς την Εισαγγελία Ρόδου για να υποβάλουν μηνύσεις, ενώ είναι αμφίβολο αν θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες του συνεδρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης