Υπόθεση θανάτου του φοιτητή στην Κάλυμνο: «Τον πέταξαν στον βράχο για να καλύψουν τη δολοφονία»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018, 00:52
Υπόθεση θανάτου του φοιτητή στην Κάλυμνο: «Τον πέταξαν στον βράχο για να καλύψουν τη δολοφονία»
Έντονες είναι οι αντιδράσεις στην απόφαση του εισαγγελέα της Κω να κλείσει την υπόθεση του θανάτου του Νικόλα Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο ως πτώση.. Ο διασώστης που τον έψαχνε επί πέντε ημέρες οργισμένος δηλώνει αποκλειστικά στο STAR ότι κάποιοι τον πέταξαν εκεί προκλητικά αφού τον δολοφόνησαν.

«Το παιδί το πετάξανε προκλητικά εκεί για να μην το δούμε! Δεν μπορεί να ήταν εκεί το παιδί και να μην το είδανε επαγγελματίες άνθρωποι με τέτοιο σύγχρονο ελικόπτερο .Είναι σαν να σου πω μέσα στο γραφείο σου υπάρχει ένα πτώμα θα είναι πέντε ημέρες και δεν θα το έχεις δει ;» δήλωσε ο διασώστης Βαγγέλης Καραμολέγκος.

Είναι η οργή του διασώστη Βαγγέλη Καραμολέγκου στον εισαγγελέα της Κω. ..Είναι ο άνθρωπος που αναζητούσε τον άτυχο φοιτητή μαζί με άλλους συναδέλφους του επί μια εβδομάδα στην Κάλυμνο...Είναι ο άνθρωπος που το μόνο που βρήκε ήταν το παπούτσι και το φούτερ του Νικόλα Χατζηπαύλου.

Δεν ήταν στο σημείο που βρέθηκε νεκρός

«Αρχίζει και σε πνίγει το δίκιο σου. Δηλαδή πάνε να σε βγάλουνε στραβό. Περάσανε 20 άτομα από εκεί πέρασε ελικόπτερο περάσαμε δεν το είδαμε και ξαφνικά να το βλέπεις το παιδί στα 100 μέτρα από εκεί που ήταν το ποδήλατο ; Εγώ προσωπικά ανέβηκα πάνω στο Κάστρο και κοίταγα κάτω κομμάτι κομμάτι. Είναι δύο μέτρα παλικάρι. Δεν έψαχνα να βρω ένα κουνέλι. Θα τον έβλεπες από όπου και να ήσουνα» δήλωσε ακόμη ο Βαγγέλης Καραμολέγκος.

Ο θάνατος του Νικόλα δεν προήλθε από πτώση

Όσοι ερεύνησαν την υπόθεση του θανάτου του Νικόλα Χατζηπαύλου επιμένουν ..

Ο φοιτητής δολοφονήθηκε. Πως είναι δυνατόν αναρωτιούνται να έχει πέσει από 40 μέτρα ύψος και να μην έχει ούτε ένα κάταγμα όπως κατέληξαν οι 2 από τις 3 ιατροδικαστικές εκθέσεις ..

Γιατί ακόμα δεν έχουν καταθέσει βασικοί μάρτυρες όπως ο διασώστης που μίλησε στο STAR; Πώς δικαιολογούνται τα σημάδια στα χέρια του ;

Την επόμενη εβδομάδα η οικογένεια του άτυχου φοιτητή θα επιχειρήσει να συναντήσει τον εισαγγελέα της Ρόδου ..με ένα και μόνο στόχο ...Να μην κλείσει την υπόθεση οριστικά.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018, 01:41