Άγνωστοι δράστες στις 05.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας έβαλαν φωτιά στον εξωτερικό χώρο ψησταριάς, η οποία επεκτάθηκε και σε διπλανό κρεοπωλείο.

Η πυρκαγιά κατασβήστηκε έγκαιρα από τους άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αρχ. Ολυμπίας, με αποτέλεσμα να μην προχωρήσουν οι φλόγες στο εσωτερικό των δύο καταστημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, οι ζημιές που προκλήθηκαν ξεπερνούν τα 10.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση ενός εκ των καταστηματαρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής είχε σημειωθεί επεισόδιο στην ψησταριά, όπου κάποιο άτομο φέρεται να απείλησε τον ιδιοκτήτη πως θα του κάψει το μαγαζί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Αρχές ερευνούν κατά πόσο συνδέονται τα δύο περιστατικά. Οι ιδιοκτήτες των δύο μαγαζιών, που μένουν στο χωριό, ενημερώθηκαν για το συμβάν, μόλις έγινε αντιληπτή η πυρκαγιά, και, όταν έφθασαν στο σημείο, είδαν τους εξωτερικούς χώρους να φλέγονται.

Η ψησταριά είχε καταστραφεί ολοσχερώς στον εξωτερικό χώρο, ενώ τέντες, αλουμίνια και εξοπλισμός είχαν γίνει στάχτη. Στο κρεοπωλείο οι ζημιές ήταν μικρότερης έκτασης αλλά αρκετά σοβαρές, καθώς από τον καπνό και τις φλόγες είχαν προκληθεί φθορές σε μηχανήματα.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, τα ξημερώματα της Κυριακής αστυνομικός του Α.Τ. Πελοπίου συνέλαβε επ’ αυτοφώρω έναν 38χρονο, ο οποίος αποπειράθηκε να διαρρήξει το ψητοπωλείο.

Πηγή: ilialive.gr
Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης