Υπόθεση Κοεμτζή: Τι αποκάλυψε η κολλητή φίλη της για το μοιραίο βράδυ

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019, 01:08
Υπόθεση Κοεμτζή: Τι αποκάλυψε η κολλητή φίλη της για το μοιραίο βράδυ
Μετά το ξέσπασμα της μητέρας της Λίνας Κοεμτζή, η οποία πριν από μερικές ημέρες απειλούσε να αυτοκτονήσει, διότι δεν προχωρούσε η έρευνα για την υπόθεση θανάτου της κόρης της, ο Εισαγγελέας Γιαννιτσών άσκησε δίωξη σε δύο ακόμη υπόπτους για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Η κολλητή της φοιτήτριας από τα Γιαννιτσά, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ανέφερε πως η Λίνα ήταν ένα άτομο ευδιάθετο, χαρούμενο, με πολλή όρεξη για δουλειά, ενώ δεν είχε κανένα ψυχολογικό πρόβλημα.

Συγκεκριμένα, η φίλη της φοιτήτριας, η οποία δήλωσε πως γνώριζε για τους εκβιασμούς και τα απειλητικά μηνύματα που της έστελναν τον τελευταίο καιρό, μίλησε για το τελευταίο βράδυ που δούλευαν μαζί και ανέφερε πως δεν θα προέβλεπε με τίποτα αυτό που συνέβη, γιατί ήταν πάρα πολύ ευδιάθετη εκείνη τη μέρα, πολύ χαρούμενη και πολύ χαλαρή.

Η ίδια ανέφερε πως δεν είχε προσέξει τίποτα περίεργο ή ανησυχητικό.

H κολλητή φίλη της Λίνας Κοεμτζή αναφέρθηκε επίσης στη σχέση που είχε η φοιτήτρια με το αγόρι της, δηλώνοντας πως δεν γνωρίζει εάν ο σύντροφός της γνώριζε για τους εκβιασμούς.

Είπε χαρακτηριστικά: «Είχαν σοβαρές βλέψεις, τον αγαπούσε πολύ και εκείνος το ίδιο. Ήταν λίγο πιο παραδοσιακός και ζηλιάρης. Δεν πιστεύω να γνώριζε για τους εκβιασμούς, η Λίνα το έκρυβε, απ' όσο ξέρω, γιατί θα την χώριζε. Αυτό πιστεύω ότι έγινε στο τέλος, ότι το έμαθε, τη χώρισε και γι' αυτό η Λίνα έκανε ό,τι έκανε».

«Τις περισσότερες ώρες ήταν με το αγόρι της. Μάλωναν συχνά σαν 14χρονα, δεν ξέρω αν ήξερε για τις φωτογραφίες», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στους εκβιασμούς τους οποίους δεχόταν η Λίνα, η κοπέλα ανέφερε ότι της είχε διαβάσει κάποια μηνύματα που της έστελναν συγχωριανοί της, οι οποίοι την εκβίαζαν πως αν δεν τους έστελνε κι άλλες, θα δημοσίευαν αυτές που είχαν ήδη ή ότι θα το πουν στους γονείς της. Επίσης, δήλωσε πως πιστεύει ότι η Λίνα έπεσε θύμα του φωτογράφου, ο οποίος την τράβηξε φωτογραφίες και μετά τις δημοσίευσε.

Ακόμα, στην ίδια εκπομπή του Star μίλησε επίσης και ένας νεαρός, που βρέθηκε τυχαία μπροστά σε μια παρέα ανήλικων αγοριών που αντάλλαζαν γυμνές φωτογραφίες κοριτσιών, ανάμεσα στις οποίες ήταν και η φωτογραφία της αδικοχαμένης Λίνας.

Στη Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε και ο δικηγόρος της οικογένειας, ο οποίος ενημέρωσε για τα νέα δεδομένα, τονίζοντας πως κάποιοι θέλησαν, κρυμμένοι πίσω από υπολογιστές, να εκβιάσουν την ψυχή και το σώμα της Λίνας, κάτι το οποίο η οικογένεια υποστηρίζει εδώ και 1,5 χρόνο, αλλά τότε τους έλεγαν πως πρόκειται απλώς για υποθέσεις.

Ο δικηγόρος υποστήριξε επίσης πως υπάρχει μια συγκεκριμένη ομάδα, που δρα με συγκεκριμένο σκοπό.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «όλοι αυτοί προμηθεύτηκαν από την ίδια πηγή το υλικό. Δεν δρούσε ο καθένας μεμονωμένα, όπως θέλησαν κάποιοι να πουν ή όπως προσπάθησαν να ψελλίσουν στην αρχή. Ήταν συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων, με συγκεκριμένο σχέδιο. Και αυτό σιγά σιγά ξεδιπλώνεται».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019, 01:13