Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη που βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στη λίμνη Τριχωνίδα τον Ιανουάριο του 2018.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δικηγόρος της οικογένειας Λαγούδη, Β. Ταουξής, αποκάλυψε ότι ο αδελφός της Ειρήνης στην κατάθεσή του στην εισαγγελέα πριν από λίγες μέρες μίλησε για ερωτικό και οικονομικό κίνητρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόσθεσε μάλιστα ότι η μικρή κόρη της Ειρήνης τις τελευταίες μέρες πριν από το θάνατό της, άκουγε τηλεφωνικές συνομιλίες της μητέρας της, οι οποίες ήταν αρκετά έντονες.

«Δώσε μου πίσω τα λεφτά μου, αλλιώς θα βγάλω στη φόρα όλες τις βρωμοδουλειές σας», φέρεται να έλεγε η Ειρήνη Λαγούδη στο πρόσωπο που βρισκόταν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής.

Μάλιστα ο κ. Ταουξής εκτίμησε ότι αυτή η απειλή έκανε τον δολοφόνο ή τους δολοφόνους της Ειρήνης να αποφασίσουν να τη σκοτώσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είπε, η Ειρήνη Λαγούδη γνώριζε πολλά για τις παράνομες δραστηριότητες συγκεκριμένων προσώπων και πίστεψε ότι αν απειλούσε να τις αποκαλύψει θα έπαιρνε πίσω τα χρήματα που τους είχε δώσει.

Ενδεχομένως, η απόφαση αυτή να στάθηκε μοιραία για εκείνη και να αποτέλεσε έναν ακόμα λόγο που ήθελαν να της κλείσουν το στόμα.

Σύμφωνα με τον κ. Ταουξή, η έρευνα συνεχίζεται και πλέον έχει σχηματιστεί ποινική δικογραφία σε βάρος συγκεκριμένου προσώπου, το οποίο και αναμένεται τις επόμενες μέρες να κληθεί για να καταθέσει.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης