Για δεύτερη συνεχή μέρα πραγματοποιούνται στην Κω από κλιμάκιο της βρετανικής αστυνομίας, ειδικούς επιστήμονες και εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωση έρευνες στο σημείο όπου πριν από 25 χρόνια εξαφανίστηκε ο μικρός Μπεν Νίνταμ.

Στο χωράφι όπου γίνονται οι εκσκαφές βρέθηκαν  σύμφωνα με την «Daily Mirror» πολλά θραύσματα οστών αλλά και κομμάτια υφάσματος, τα οποία θα εξεταστούνΗ υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο έχει αφήσει πίσω της πολλά αναπάντητα ερωτήματα και μια μητέρα συντετριμμένη, η οποία δεν σταμάτησε ποτέ να ψάχνει μέχρι και σήμερα για να βρει κάποιο στοιχείο που θα την οδηγήσει στον γιο της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με ενημέρωση Βρετανού αξιωματούχου στους δημοσιογράφους, μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί δεκάδες οστά, τα οποία ταυτοποιήθηκαν ότι ανήκουν σε ζώα, αφού οι ερευνητές έχουν στη διάθεσή τους τα εργαλεία εκείνα που μπορούν αμέσως να τους δείχνουν για τι είδους οστά πρόκειται.

Επιπλέον, έγινε γνωστό ότι έχουν βρεθεί και κομμάτια υφάσματος, τα οποία θα εξεταστούν σε ειδικά εργαστήρια, προκειμένου να διερευνηθεί η προέλευσή τους, ενώ όλα τα ευρήματα εξετάζονται προσεκτικά για να ταξινομηθούν.

Σύμφωνα πάντως με εκτιμήσεις, ασφαλή συμπεράσματα για τα αποτελέσματα των ερευνών θα υπάρξουν εντός των επόμενων ημερών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πρώτη κιόλας ημέρα των ερευνών έγινε γνωστό πως οι έμπειροι Βρετανοί ερευνητές που βρίσκονται στην Κω έχουν πει στην Κέρι Νίνταμ, τη μητέρα του επί 25 χρόνια αγνοούμενου Μπεν, να «προετοιμαστεί για το χειρότερο σενάριο».

Η ίδια η Κέρι Νίνταμ δηλώνει «αγχωμένη» προσθέτοντας ότι «βλέπω και τους αστυνομικούς να είναι αγχωμένοι». «Τους βλέπω ότι δεν θέλουν να μου φέρουν τα φοβερά νέα» δήλωσε το βράδυ της Δευτέρας στην «Daily Mirror» η κα Νίνταμ.


Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης