Έρευνες στην Κω ξεκινούν Βρετανοί επιθεωρητές για την υπόθεση της εξαφάνισης του Μπεν.

Δύο Άγγλοι ντετέκτιβ και ένας Άγγλος αστυνομικός, ελληνικής καταγωγής, θα είναι στη διάθεση των πολιτών, στην οδό Μακρή στην περιοχή Ηρακλής, έξω από το αγρόκτημα από το οποίο εξαφανίστηκε ο Μπεν Νίνταμ τον Ιούλιο του 1991, σε ηλικία 21 μηνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αστυνομία του Νότιου Γιόρκσαιρ έχει λάβει επιχορήγηση από την αγγλική κυβέρνηση για την εξερεύνηση κάθε γραμμής έρευνας για τον εντοπισμό του Μπεν. Για αυτόν τον σκοπό θα κάνουν μια έκκληση απευθείας στους κατοίκους της Κω για να παρουσιάσουν οποιαδήποτε πληροφορία τυχόν έχουν.

Η αγγλική φιλανθρωπική οργάνωση Crimestoppers προσφέρει αμοιβή 12.500 ευρώ σε οποιονδήποτε έχει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό του Μπεν Νίνταμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρεις αριθμοί κινητών τηλεφώνων είναι στην διάθεση ειδικά για το Ελληνικό κοινό, για να έρθουν σε απευθείας επικοινωνία με Άγγλους αστυνομικούς στα Ελληνικά ή Αγγλικά με διακριτικότητα. Οι αριθμοί είναι:

• 6951040208 ( Ελληνικά/Αγγλικά)
• 6951040217 ( Ελληνικά/Αγγλικά)
• 6951040226 (Αγγλικά)

Εναλλακτικά, μπορούν να στείλουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην Αγγλική ομάδα έρευνας στο opben.needham@southyorks.pnn.police.uk

Κατά την παραμονή τους στην Κω, οι αστυνομικοί θα επισκευτούν κατοίκους, θα μοιράσουν και τοιχοκολλήσουν φυλλάδια σε πολυσύχναστα μέρη. Επίσης θα ακολουθήσουν διάφορες γραμμές έρευνας.

Πηγή: kostoday.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης