Πολλές περίεργες συμπτώσεις, αλλά και ένα λάθος που φαίνεται ότι έγινε όταν οι διωκτικές αρχές συνέτασσαν τον φάκελο της δολοφονίας του Αλεξάντερ Σολόνικ το 2005, οδήγησαν στη σύλληψη λάθος ατόμου την περασμένη Δευτέρα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Ο 48χρονος που θέλησε να μπει στη χώρα μας, προερχόμενος από την Κύπρο, είχε τα ίδια αποτυπώματα αλλά και στοιχεία ταυτότητας με τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας. Μάλιστα, αν και έχουν περάσει 25 χρόνια από τη δολοφονία του Σολόνικ και της φίλης του Μις Ρωσία, τα χαρακτηριστικά του προσώπου προσομοίαζαν. Τι ακριβώς όμως συνέβη και η υπόθεση… ανατράπηκε;  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν οι διωκτικές αρχές έκαναν έρευνα σε βάθος, διαπίστωσαν ότι ο Σεργκέι Μπουτόριν, που θεωρείται ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας, είναι ήδη έγκλειστος σε φυλακές της Ρωσίας, ενώ από… διαβολική σύμπτωση είχε πολλά κοινά στοιχεία ταυτότητας με τον άνθρωπο που συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Το λάθος λοιπόν έγινε πριν από πολλά χρόνια, όταν στον φάκελο του Μπουτόριν μπήκαν στοιχεία άλλου ατόμου, τα οποία όμως ήταν κοινά με του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης ο οποίος είχε δώσει το «πράσινο φως» για τον στραγγαλισμό του Σολόνικ στη Βαρυμπόμπη και του διαμελισμού της καλλονής φίλης του η οποία είχε βρεθεί μέσα σε σακ βουαγιάζ και βαλίτσα στο Λαγονήσι. 

Μετά το αλαλούμ που αγγίζει τα όρια της… γκάφας και της χωρίς λόγο βιασύνης, οι διωκτικές αρχές έχουν στείλει όλα τα νέα στοιχεία στις εισαγγελικές αρχές ώστε να αποφασίσουν σχετικά με την τύχη του ανθρώπου ο οποίος συνελήφθη ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας Σολόνικ και της νεαρής φίλης του, αλλά, όπως φαίνεται, δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση. Η μοναδική εκκρεμότητα που φαίνεται να έχει με την Ελληνική Δικαιοσύνη είναι κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών σε βαθμό πλημμελήματος. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης