Πληθαίνουν τα ερωτήματα για την ταυτόχρονη αυτοκτονία του ζευγαριού στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς μετά από τα τελευταία ευρήματα των αρχών στη βίλα- μυστήριο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες εντός του σπιτιού βρέθηκαν στοιχεία που παραπέμπουν σε σατανιστική τελετή.  Πιο συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν κεριά και ένα μενταγιόν πεντάλφα.

Η βίλα που βρέθηκε νεκρό το ζευγάρι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εικάζεται πως το ζευγάρι ίσως και να συμμετείχε σε κάποια σατανιστική τελετή που οδήγησε και στην ταυτόχρονη αυτοκτονία του.

Φωτογραφία από το Facebook της κοπέλας στην οποία φαίνεται το μενταγιόν με την πεντάλφα

Η ιατροδικαστής, σημειώνεται πως έχει αποκλείσει την περίπτωση εγκληματικής ενέργειας, θεωρώντας από τα ευρήματα στις σoρούς, ότι το ζευγάρι αποφάσισε ταυτόχρονα και χωρίς την συμβολή τρίτου προσώπου, να δώσει τέλος στην ζωή του, προσδιορίζοντας τον θάνατό του, το βράδυ του Σαββάτου 30 Δεκεμβρίου, προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπάρχουν πληροφορίες ότι ο άνδρας είναι γερμανικής καταγωγής, 30 ετών περίπου και η γυναίκα είναι βουλγαρικής καταγωγής, 23 ετών.

Η κοπέλα βρέθηκε ημίγυμνη στον καναπέ του σπιτιού, σκεπασμένη με μια κουβέρτα ενώ ο άνδρας ήταν και αυτός ημίγυμνος νεκρός στην μπανιέρα.

Πρόκειται για την Lilia Botusheva που είχε εξαφανιστεί στις 8.6. 2017.

Η νεαρή σπούδαζε και ζούσε στην πόλη Έρφουρτ της Γερμανίας.

Την ημέρα της εξαφάνισής της η κοπέλα έχει κλείσει αεροπορικό εισιτηρίο για να μεταβεί στη Γερμανία αλλά δεν πήγε ποτέ.

Φωτογραφίες της 23χρονης:

Στην Πάτρα οι δύο σoροί

Οι σoροί των δύο αυτών ατόμων έφτασαν το μεσημέρι της Τρίτης στην Πάτρα όπου θα πραγματοποιηθεί νεκροψία και τοξικολογικές εξετάσεις.

Η ιατροδικαστής Πατρών κα Αγγελική Τσιόλα, βρέθηκε στην Κεφαλονιά την Πρωτοχρονιά και ανέφερε:

«Ο άντρας βρέθηκε νεκρός στην μπανιέρα του σπιτιού, ενώ η κοπέλα στον καναπέ στο σαλόνι. Από τα πρώτα ευρήματα βλέπουμε ότι υπάρχουν στοιχεία ταυτόχρονου αυτοτραυματισμού με μαχαίρι και φαλτσέτα και στους δύο. Ο θάνατός τους, προσδιορίζεται κατά προσέγγιση πριν από 36 ώρες, δηλαδή τις βραδινές ώρες του Σαββάτου». Στο σπίτι που εντοπίστηκε νεκρό το ζευγάρι βρέθηκαν κεριά και ένα μενταγιόν πεντάλφα

Παράλληλα, η ιατροδικαστής επεσήμανε πως στο σπίτι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης της πόρτας, ούτε ίχνη πάλης.

«Έχουν και οι δύο τραύματα στα χέρια και φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει να αυτοτραυματίζονται ταυτόχρονα. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να συνηγορεί υπέρ εγκληματικής ενέργειας» είπε και πρόσθεσε:

«Ο θάνατος της νεαρής γυναίκας προήλθε από αιμορραγία. Όσον αφορά στον άνδρα φαίνεται πως υπάρχουν αρκετές προσπάθειες για να βάλει τέλος στη ζωή του. Κάτι που τελικά έκανε, μπήγοντας ένα μαχαίρι στο στήθος του».

Για την τραγωδία αναμένεται τις επόμενες ώρες επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας.

Το ζευγάρι νοίκιασε, μέσω airbnb, το συγκεκριμένο διαμέρισμα από τις 26 Δεκεμβρίου, ενώ νωρίτερα είχαν χρησιμοποιήσει ένα άλλο κατάλυμα για τη διαμονή τους στην Κεφαλονιά.

Το ζευγάρι σύμφωνα με πληροφορίες νοίκιασε το ΙΧ αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε από τη Γερμανία χωρίς, όμως, το επιστρέψει. Στο εν λόγω αυτοκίνητο φέρεται να έχουν αλλαχθεί παράνομα οι πινακίδες ενώ στον αστυνομικό έλεγχο που έγινε, δεν βρέθηκαν μέσα ναρκωτικές ουσίες.

Πληροφορίες από: inkefalonia.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης